• PRO TV
  • Cum arăta Irina Shayk înainte să devină celebră și să facă milioane de euro din modelling

Cum arăta Irina Shayk înainte să devină celebră și să facă milioane de euro din modelling

Cum arăta Irina Shayk înainte să devină celebră și să facă milioane de euro din modelling

Irina Shayk a dat lovitura în 2007 când a semnat primul contract cu un brand italian de lenjerie intimă. De atunci, rusoaica face parte din elita modellingului internațional, iar marile case de modă se „bat” pentru imaginea ei. 

Are 35 de ani, a născut o fetiță, dar încă face milioane de euro din modelling și este nelipsită din topul celor mai bine plătite modele din lume. Despre fata originară din Yemanzhelinsk, Rusia, s-ar putea scrie o carte, mai ales că drumul până la celebritate n-a fost unul deloc ușor. Un lucru este sigur însă, Irina a fost o dintotdeauna o frumusețe. 

Rusoaica le-a făcut o surpriză fanilor de pe Instagram și a postat o fotografie din arhiva personală. În imaginea care datează din 2006, Irina, care avea 20 de ani, apare în costum de baie, cu părul strâns și un look natural.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Fotografia a fost făcută cu un an înainte ca Irina să apară pe marile podiumuri de modă din întreaga lume. Imaginea a adunat rapid aproape 500.000 de aprecieri și numeroase complimente. “Asta numesc eu frumusețe naturală!”, i-a scris un internaut. 

Irina Shayk, copilărie plină de greutăți

Irina a avut o copilărie grea și sărăcă. A crescut alături de mama, bunica și sora ei, iar de multe ori familia rusoaicei nu avea ce pune pe masă. Ea a rămas orfană de tată, după ce părintele ei a murit la doar 40 de ani din cauza unei boli pulmonare. Acesta lucrase ani de zile ca miner. De la el a moștenit Irina trăsăturile tătărești.

„Tatăl meu avea pielea de culoare închisă pentru că era tătar. Uneori, tătarii pot semăna cu brazilienii. Ochii i-am moştenit de la mama. Uneori îi mulţumesc lui Dumnezeu că părinţii mei m-au făcut aşa frumoasă, dar este doar un corp, iar eu cred în reîncarnare”, declara Irina, în urmă cu mai mulți ani.



Drumul spre succes a început odată un concurs de Miss, pe care Irina l-a câștigat la vârsta de 18 ani. A fost momentul când a trebuit să aleagă între continuarea studiilor la colegiu și o carieră în modelling. Lipsurile financiare din familie au determinat-o să aleagă a doua variantă. ”Eram foarte săraci. După şcoală, eu şi sora mea o ajutam pe mama în grădină. Cultivam cartofi, castraveţi, roşii. Dar nu pentru distracţie, ci ca să avem ce mânca. Voiam să devin jurnalistă, dar indiferent de cum mă vedeam în viitor ştiam un sigur lucru: că o să plec din oraşul meu natal. Simţeam că acesta este destinul meu“, mărturisea Irina într-un interviu. 

Modelul are o fetiță cu Bradley Cooper 

Irina nu este doar un model de succes, ci și  o mamă model. Ea are o fetiță, pe nume Lea de Seine, din relația cu actorul Bradley Cooper.



Cei doi s-au despărțit după patru ani de iubire și n-au făcut publice niciodată motivele care au dus la separare. Înainte de Bradley, rusoaica s-a iubit cinci ani cu fotbalistul Cristiano Ronaldo. 

Fotografii: Getty Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!
 
Vezi și VIDEO: Medic obstetrician-ginecolog, locație cabinet ecograf maternitatea Regina Maria Băneasa



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni