• PRO TV
  • Cum arată azi femeia cu care Fuego a fost la un pas să se căsătorească

Cum arată azi femeia cu care Fuego a fost la un pas să se căsătorească

Cum arată azi femeia cu care Fuego a fost la un pas să se căsătorească

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a avut o singură mare iubire pe care a dezvăluit-o publicului. Artistul s-a despărțit de femeia pe care a cerut-o de soție, după 4 ani de relație.

Fuego este discret în ceea ce privește viața privată, după ce în 2007 a suferit mult din cauza unei relații eșuate. Artistul și logodnica lui de atunci, Ana Maria Ciaușu, au pus capăt unei povești de amor care a durat 4 ani. Relația lor s-a șubrezit din cauză că nu au reușit să aibă copii, ea trecând prin două sarcini pierdute.

Stabiliseră nunta și o aleseseră ca nașă pe interpreta de muzică populară Irina Loghin. O perioadă, logodica lui Fuego urmase un tratament specializat pentru sarcină, însă acesta nu a dat roade. 

Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, declara atunci paul Surugiu.

FOTO: Wozbiz.ro

În vârstă de 45 de ani, Ana Maria Ciaușu este secretar general al PNL Olt, după doar 6 ani de la accederea în politică. Originară din Slatina, Ana Maria Ciaușu a activat în funcția de consilier local în Primăria Slatina. În 2015 și-a anunțat intenția de a candida la funcția de primar al municipiului. 

În același an s-a retras din cursa pentru desemnarea drept candidat al partidului ei pentru fotoliul de primar. Însă a fost desemnată secretar general al PNL Olt, funcție pe care o ocupă și în prezent. 


FOTO: Ziarul de Olt

Fuego i-a dedicat o melodie

Deși nu a mai vorbit niciodată despre ea în public, Fuego a pomenit-o pe fosta logodnică într-o piesă din 2009, prezentă pe albumul Cântați cu mine. Piesa, intitulată Ana Maria, amintește de clipele fericite pe care artistul le-a trăit alături de partenera lui. Ascultă melodia AICI!

Fotografii: Paul Surugiu-Fuego/Ana Maria Ciaușu/Ana Maria Halalai


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni