Cum a început povestea de dragoste dintre Felicia Filip și Cristian Mihăilescu

Felicia Filip și Cristian Mihăilescu formează un cuplu de 32 de ani! Cei doi au o poveste incredibilă de dragoste pe care au povestit-o în platoul Vorbește Lumea. 

De șase zile ne aflăm în luna iubirii, iar acest lucru nu a trecut neobservat de prezentatorii simpatici de la Vorbește Lumea. Felicia Filip și Cristian Mihăilescu au acceptat invitația acestora și au venit în platou pentru a vorbi despre povestea lor de dragoste:

„Ne-am cunoscut pe scenă ca în filmele de Hollywood din anii 1940. Eram solist la Opera Națională din București, se monta o operă superbă care are nevoie la un moment dat de o voce excepțională de femeie. Atunci nu aveam solistă și s-a anunțat că vine o tânără superbă care a câștigat multe premii internaționale. În timpul dimineții, la repetiții, apare o fată cu părul strâns în coadă, îmbrăcată foarte normal. Mi s-a părut cea mai frumoasă din lume și mi se pare și acum. Regizorul cerea ca personajul respectiv să se așeze la pian și să cânte ceva. În clipa în care s-a așezat la pian și a început să cânte, mi s-a părut că s-a deschis cerul”, a povestit Cristian Mihăilescu. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni