• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru luna octombrie: “Un Venus cu eclipsă generează gelozii”

Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru luna octombrie: “Un Venus cu eclipsă generează gelozii”

Luna octombrie vine cu vești bune din punct de vedere astral. Ce este scris în stele pentru fiecare zodie în parte aflăm de la Cristina Demetrescu. 

“Luna asta se întâmplă să spunem >. Există o eclipsă, care se produce cu tot cu planeta Venus. (…) Se umblă la scheleții din dulap luna aceasta, mare atenție la cei care sunt mai secretomani așa și care ascund lucruri. Ce să spun… avem o împrăștiere de planete, sunt împrăștiate peste tot, prin toate zodiile.. Asta înseamnă că fie ne împrăștiem energiile, fie putem să le rezolvăm pe toate în funcție de abilitățile noastre de regizori. Atenție și la emoții, sentimente, pentru că un Venus cu eclipsă generează gelozii, foarte multe pasiuni, pasiuni mistuitoare, deci nu vreau să stric vibe-ul emisiunii, dar se poate ajunge și la sinucidere pasională și la crimă pasională. Mare atenție la cei care pun prea mult suflet”, a explicat Cristina Demetrescu. 

“Pentru Berbeci, Venus este o bucurie. Se ajunge la un consens și la o reconciliere cu totul a Berbecului cu soțul, soția, partenerii. Dacă sunt singuri, Berbecii pot fi echilibrați, îi ajută cineva… cineva le ia din greutate. Pentru Berbeci, eclipsa s-ar putea să vină cu un pic de profit”.

Taurii au o lună foarte bună din punct de vedere al sănătății, medical. Taurul poate să afle vești bune și cumva se liniștește, chiar are o stare de bine. Are inspirație din punct de vedere profesional, de pe urma căreia ar putea să scoată și ceva profit. În plan conjugal însă, acolo este eclipsa, s-ar putea să apară gelozii, tensiuni”.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni