• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cristina Cioran, momentul adevărului! Ce se întâmplă între ea și tatăl fetiței sale

Cristina Cioran, momentul adevărului! Ce se întâmplă între ea și tatăl fetiței sale

Cristina Cioran se află în continuare în centrul atenției din cauza despărțirii de Alex Dobrescu. În ultimele zile, au tot apărut informații noi referitoare la interacțiunea dintre ea și tatăl fetiței sale, motiv pentru care vedeta a venit la Vorbește Lumea pentru a lămuri situația!

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit în urmă cu 3 luni, iar de atunci acest subiect a acaparat primele pagini ale ziarelor. Ba mai mult, recent au apărut mai multe fotografii în care cei doi sunt surprinși ținându-se de mână și informații neconfirmate care relatează o împăcare în showbiz.

Cu toate acestea, vedeta  a venit la Vorbește Lumea, acolo unde a subliniat faptul că nu există nicio împăcare și că întâlnirea cu fostul ei partener de viață a fost una cât se poate de întâmplătoare:

„Am fost la o petrecere într-un club din Capitală și la acea petrecere ne-am întâlnit întâmplător, a venit și el. Ulterior, am mers în clubul de lângă și m-a luat de mână. Asta a fost tot. Nu înseamnă nimic.”, a spus ea.

Aceasta a subliniat că relația dintre ei este una bună, de prietenie, însă nu mai există șanse de împăcare:

„Vorbim în legătură cu copilul, cu treburile pe care le avem împreună și cam atât. Am tot vorbit și despre o împăcare, dar nu este cazul. Pe hârtie când pui plusuri și minusuri, minusurile sunt mai multe”,
a adăugat ea.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni