• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cristina Cioran, declarații exclusive de pe patul de spital: “Fetița mea este bine. Respiră singură”

Cristina Cioran, declarații exclusive de pe patul de spital: “Fetița mea este bine. Respiră singură”

Cristina Cioran (43 de ani) a trecut prin clipe cumplite în ultimele zile, după ce a ajuns de urgență la spital și a născut prematur. 

Fetița actriței a venit pe lume cu două luni mai devreme, Cristina fiind însărcinată în 29 de săptămâni. 

Imediat după naștere, vedeta a postat un filmuleț pe InstaStories, în care își ruga prietenii virtuali să se roage pentru fetița ei. 

Cristina a intrat în direct, prin telefon, în emisiunea Vorbește lumea și a oferit detalii despre starea de sănătate a micuței. Din fericire, veștile sunt îmbucurătoare. 

“Eu sunt foarte bine și cea mică e foarte bine. Fetița este la incubator. O văd din trei în trei ore. Astăzi mi-a zâmbit așa…E foarte emoționant (…) Răspunde bine la toți stimulii. Totul e în regulă. Respiră singură. Va mai sta în incubator până începe să mănânce singurică”, a declarat Cristina. 

Actrița și-a găsit cu greu cuvintele și a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au transmis un gând bun în aceste zile. 

“Iubitul meu nu poate să intre la noi, pentru că spitalul este carantinat. Ne-am văzut pe video. El este foarte fericit”, a mai spus Cristina Cioran. 

Vedeta a povestit că duminică, 18 iulie, a intrat în travaliu. “Cred că așa a fost să fie. Am intrat în travaliu mult prea devreme. Habar nu am. Aveam și dureri de burtă și contracții. Nu am crezut că e grav. Când mi-am dat seama că e grav am sunat la salvare și a venit și m-a luat. Am ajuns la spital și am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat și probabil că pe fondul ăsta s-a declanșat și travaliul”, a povestit Cristina. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni