Cristina Cioran, declarații exclusive de pe patul de spital: “Fetița mea este bine. Respiră singură”

20 Iulie 2021, 12:26

Autor: Alina Popa

Cristina Cioran (43 de ani) a trecut prin clipe cumplite în ultimele zile, după ce a ajuns de urgență la spital și a născut prematur. 

Fetița actriței a venit pe lume cu două luni mai devreme, Cristina fiind însărcinată în 29 de săptămâni. 

Imediat după naștere, vedeta a postat un filmuleț pe InstaStories, în care își ruga prietenii virtuali să se roage pentru fetița ei. 

Cristina a intrat în direct, prin telefon, în emisiunea Vorbește lumea și a oferit detalii despre starea de sănătate a micuței. Din fericire, veștile sunt îmbucurătoare. 

“Eu sunt foarte bine și cea mică e foarte bine. Fetița este la incubator. O văd din trei în trei ore. Astăzi mi-a zâmbit așa…E foarte emoționant (…) Răspunde bine la toți stimulii. Totul e în regulă. Respiră singură. Va mai sta în incubator până începe să mănânce singurică”, a declarat Cristina. 

Actrița și-a găsit cu greu cuvintele și a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au transmis un gând bun în aceste zile. 

“Iubitul meu nu poate să intre la noi, pentru că spitalul este carantinat. Ne-am văzut pe video. El este foarte fericit”, a mai spus Cristina Cioran. 

Vedeta a povestit că duminică, 18 iulie, a intrat în travaliu. “Cred că așa a fost să fie. Am intrat în travaliu mult prea devreme. Habar nu am. Aveam și dureri de burtă și contracții. Nu am crezut că e grav. Când mi-am dat seama că e grav am sunat la salvare și a venit și m-a luat. Am ajuns la spital și am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat și probabil că pe fondul ăsta s-a declanșat și travaliul”, a povestit Cristina. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

  
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies