Cristina Balan a lansat in PREMIERA la Vorbeste Lumea videoclipul piesei "Unbreakable"

Cristina Balan a lansat in PREMIERA la Vorbeste Lumea videoclipul piesei "Unbreakable"

Cristina Balan, castigatoarea sezonului cinci "Vocea Romaniei", a lansat astazi la ora 14:30, in cadrul emisiunii "Vorbeste lumea" de la Pro TV, single-ul "Unbreakable". Piesa poate fi ascultata in exclusivitate pe protv.ro, pana la ora 16:00, cand va fi disponibila pe canalul de YouTube MediaPro Music.

"Unbreakable", este prima piesa lansata dupa castigarea trofeului "Vocea Romaniei" si este una personala, vie si foarte speciala. Videoclipul este unul spectaculos, iar mesajul puternic va sensibiliza orice public.

Piesa este compusa de Cristina Balan, Vanotek, Anastasia Sandu, textul este scris de Cristina Balan, mix si mastering-ul a fost facut de Sergiu Musteata, iar productia piesei este realizata de Smash Production. Videoclipul a fost regizat de The Brothers M si s-a filmat pe parcursul a doua zile.

"A inceput numaratoarea inversa! Mult asteptatul meu videoclip se va lansa astazi si sunt foarte entuziasmata de tot ceea ce s-a intamplat in ultima perioada. Piesa, clipul… sunt atat de incantata ca munca noastra de cateva luni isi arata roadele! Ii felicit pe toti cei implicati, au dat dovada de multa seriozitate, drag de munca, imaginatie si ii respect pentru rezultatele pe care le puteti vedea si auzi", a declarat Cristina Balan
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni