Cristi Chivu a mărturisit că are un mic defect. Ce măsuri va lua?

Cristi Chivu a mărturisit că are un mic defect. Ce măsuri va lua?

Pentru emisiunea "Vorbește Lumea" Cristi Chivu a dezvăluit că are un mic defect pe care vrea să-l repare cât mai repede.

Băiat frumos, tată dedicat, soț iubitor. Acestea sunt unele dintre principalele cuvinte care-l caracterizează pe Cristi Chivu atunci când este vorba despre familie și soție.

Fostul căpitan al naționalei României își iubește foarte mult soția, a spus că mereu și-a dorit să întemeieze o familie și se simte foarte norocos că are o soție că Adelina.

"Lucrul pe care l-am dorit intotdeauna a fost să mă căsătoresc să am o familie și  să ținem foarte mult unul la celălalt. Adelina este foarte atentă la detalii, este motorul familiei noastre și sunt bucuros că am întâlnit-o și că o am alături de mine in fiecare clipă." a spus Cristi Chivu.

Un mic defect pe care îl are Cristi Chivu este că nu este suficient de romantic pe cât ar trebui. De asemenea, fostul fundaș al României a declarat că dorește să corecteze acest defect.

"Mai am mult de lucru la capitolul romantism. Încerc să corectez acest capitol. Soția mea merită mai mult decât îi ofer!" , a mai adăugat fostul fundaș de la Inter Milano.

Cristi Chivu s-a logodit cu Adelina Elisei în 2007, la Milano. Cei doi au două fetițe: Natalia și Anastasia.

Sursa foto - Cristi Chivu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni