• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Crisina Ich, de la apariții în vlogguri la cel mai bun influencer din România. ”Am avut impresia că am câștigat un Oscar”

Crisina Ich, de la apariții în vlogguri la cel mai bun influencer din România. ”Am avut impresia că am câștigat un Oscar”

Crisina Ich, de la apariții în vlogguri la cel mai bun influencer din România. ”Am avut impresia că am câștigat un Oscar”

Acum câteva zile, Crisina Ich a fost votată ”Romanian Social Media Star of 2020”, la E! People’s Choice Awards. Prezentă în emisiunea Vorbește lumea, ea a povestit cum a decis să se facă influencer. 

Cristina este model internațional, dar o mare parte din timp îl dedică pentru a interacționa cu publicul ei din online. Tânăra, în vârstă de 33 de ani, spune că nu se aștepta să fie votată de atât de mulți oameni. 

Nu mi-a venit să cred, pentru că eu am doar platforma Instagram și au fost nominazați foarte mulți oameni din industria asta, cu extrem de mulți urmăritori, cu Youtube, eu nu l-am ”atacat” deocamdată. Și atunci a fost o emoție, când am aflat nu m-am așteptat (...) Când mi-au spus că am câștigat premiul am început să plâng...am avut impresia că am câștigat Oscar”, spune modelul.
Întrebată despre cum a început totul, Cristina a povestit despre colaborarea cu un vlogger român și despre aparițiile ei în filmulețe comice, pe Youtube. După o perioadă însă nu s-a mai regăsit în această activitate și a decis să-și dezvolte contul de Instagram. Așa a apărut și ideea de a face filmulețe educaționale și de dezvoltare personală. 

Cristina mai spune că mama ei este un critic serios. Ea îi face adesea observații privind postările ei. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni