• Emisiuni
  • La Măruță
  • Credeai ca Seven, North sau Apple sunt nume ciudate? Stai sa vezi ce nume a ales Marcel Pavel pentru fetita lui

Credeai ca Seven, North sau Apple sunt nume ciudate? Stai sa vezi ce nume a ales Marcel Pavel pentru fetita lui

Credeai ca Seven, North sau Apple sunt nume ciudate? Stai sa vezi ce nume a ales Marcel Pavel pentru fetita lui

Marcel Pavel, in varsta de 53 de ani, a devenit tata pentru a treia oara, in vara acestui an. Cantaretul impreuna cu sotia lui, de 41 de ani, au ales un nume cel putin ciudat pentru cea mai noua membra a familiei Pavel, care va fi botezata pe 20 octombrie. De precizat, insa, ca este un nume cu o mare incarcatura emotionala pentru ei.

Acum trei luni, Violeta, sotia lui Marcel Pavel, a adus pe lume o fetita, care a venit sa intregeasca familia in care se nascusera deja doi baieti.

"Sunt cel mai fericit tata de pe Pamant. Toata atentia noastra este asupra fetitei, poate prea mult, datorita diferentei prea mari de varsta, poate asta ma face atat de grijuliu. La cei doi baieti nu am participat asa de mult, grija aceasta nu se compara. Fetita mi-a schimbat si viata intr-un fel, cu toate ca pe baieti ii iubesc la fel de mult", a povestit Marcel Pavel pentru Cancan.ro.

Artistul a explicat care e originea numelui neobisnuit al fiicei sale, Iuvenalia: "Prenumele nu a fost neaparat la intamplare si ca sa surprindem pe cineva. O chema Iuvenalia Ioana Pavel, dupa strabunicul sotiei mele, pe care il chema Iuvenalie, pe tatal sotiei mele il chema tot Iuvenalie. E un nume latin, se scrie cu "J", dar noi i-am spus cu "I", ca sa nu ii zica oamenii Juvenalia".

Artistul a povestit "La Maruta" ca micuta a avut la nastere 3 kilograme si masura 52 de centimetri. "Maruta, fetita seamana cu mine, dar taci din gura sa nu te auda maica-sa. E frumoasa, am avut emotii, dar e bine si suntem fericiti", a spus atunci cantaretul.

Cuplul s-a ocupat intens de organizarea crestinarii fetitei. Evenimentul a avut loc pe 20 octombrie, iar imediat dupa aceea Marcel Pavel a reintrat in focul concertelor. Pentru luna decembrie, artistul a anuntat un spectacol la Sala Palatului.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni