Cove, la 4 ani de ”Vorbește lumea”: ”Îl vreau în emisiune pe Robert De Niro”

Cove, la 4 ani de ”Vorbește lumea”: ”Îl vreau în emisiune pe Robert De Niro”

”Vorbește lumea” împlinește patru ani, iar prezentatorul Cove a acordat un interviu protv.ro pentru a ne da detalii inedite din culisele acestei emisiuni.

”Vorbește lumea” de patru ani. Ce urări ai pentru emisiunea pe care o prezinți?

La cât mai mulți ani înainte, în care sa le oferim telespectatorilor bucurie și gânduri pozitive! Să își înceapă ziua alături de noi, să avem dimineți pline de energie bună, exact așa cum suntem și noi, gazdele emisiunii.

Citește și: Vorbește lumea împlinește 4 ani!

Un top 4 al celor mai frumoase lucruri care ți s-au întâmplat de când prezinți emisiunea ”Vorbește lumea”.

Fără doar și poate ar fi faptul că în anii aceștia am devenit și directorul teatrului în care mi-am început cariera ca actor. Mi-am asumat aceasta responsabilitate de a aduce alături de colegii mei de la Teatrul „Ion Creangă” cât mai multă bucurie copiilor spectatori. Un alt evenimnet care s-a petrecut în direct în timpul emisiunii a fost aniversarea zilei mele de naștere - atunci i-am avut invitați speciali pe Florin Călinescu și Andreea Esca. Toată emisiunea s-a transformat într-o gală alături de doi dintre cei mai valoroși oameni de televiziune. Am avut ocazia să lucrez și să am diferite colege, să am parte de invitați interesanți de la care am învățat multe, în fiecare zi e ceva care mă face fericit să prezint ”Vorbește lumea”.

Care este cel mai frumos compliment pe care l-ai primit de la Adela Popescu? Dar de la Lora?

La partea asta nu sunt prea norocos (râde). Adela a fost întotdeauna zgârcită în complimente (râde), iar Lora e un pic mai generoasă, însă nu foarte departe de Adela. Trebuie să înțeleg eu din priviri sau zâmbete ce e de înțeles...

Care este cea mai mare ”răutate” pe care o poți spune despre colegele tale de emisiunea, Lora și Adela?

Că sunt foarte talentate, frumoase și deștepte (râde). Dar, lăsând gluma la o parte, chiar sunt frumoase și deștepte și talentate și nu știu ce m-aș face fără ele!

Cine, din familia ta, este cel mai mare fan al emisiunii ”Vorbește lumea”?

Tata este cel mai mare fan, nu ratează nicio emisiune, nu pleacă de acasă mai devreme de ora 13. Nu își stabilește nicio întâlnire până nu se termină emisiunea.

Unul dintre cele mai amuzante lucruri care ți s-au întâmplat vreodată în direct și n-ar fi trebuit...

Fiindcă este o emisiune în direct de 2 ore și 30 de minute, apar foarte multe situații neprevăzute și, de cele mai multe ori, umorul este cel care ne salvează. 

Spune-ne 4 lucruri pe care fanii nu le știu despre tine.

Eu sunt o persoană foarte deschisă, iar toți cei care mă urmăresc tot timpul pe rețelele de socializare cunosc absolut tot despre mine. Sunt ca o carte deschisă, tot ce fac eu postez, fie că mă plimb cu motocicleta, fie că mă duc la pește sau într-o vacanță cu familia. 

Care ar fi celebritatea internațională pe care ți-ai dori-o în platoul emisiunii VBL și care ar fi prima întrebare pentru aceasta?

Nici nu stau pe gânduri prea mult: Robert De Niro și i-aș spune: ”Are you talking with me?” (râde)

La final, un mesaj pentru telespectatorii voștri fideli...

Vă mulțumim că ne sunteți alături în fiecare dimineață. Să ne urmăriți în continuare pentru că suntem abia la început (râde). Mulți ani de acum înainte ne dorim să vă facem diminețile frumoase și pline de energie pozitivă. Mai avem multe lucruri și subiecte să vă arătăm, așadar hai să le descoperim împreună la ”Vorbește lumea”. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni