Cosmin Seleși, interviu special la Vorbește lumea

Cosmin Seleși a început deja filmările pentru al doilea sezon al show-ului „Batem Palma?”, iar la "Vorbește lumea" a venit să povestească despre "un sezon senzațional, un sezon care e altceva."

Cu sinceritate, Cosmin Seleși a spus că cei invitați au povești de viață incredibile, de-a dreptul inspiraționale. Din primul sezon, peste 80 de concurenți au făcut parte din concurs, iar 60 au fost aleși de calculator pentru întrecerea cu norocul și șansa de a câștiga premiul cel mare de 100.000 de lei. La finalul primului sezon s-a dovedit că alegerile, intuiția și șansa pot face să pleci acasă cu un pas mai aproape de a-ți îndeplini visul cu care ai intrat în show. În total, de-a lungul sezonului s-au câștigat peste 550.000 de lei. 

Seleși a răspuns și la întrebările mai provocatoare ale prezentatorilor Vorbește lumea și, printre aletele, a dezvăluit că cel mai tare i-ar plăcea să se blocheze în lift cu Adela Popescu și cu Pavel Bartoș. A vorbit și despre intenția sa de a pleca în America, dar și despre faptul că i-ar plăcea să facă ride sharing sau să lucreze în turism. Cu sinceritate însă, a mărturisit că cel mai mare regret al său e că nu a plecat din țară, în special în America, atunci când era mai tânăr.

Vedeți un interviu special atașat acestui material 


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni