CONCURS-FULGER. La aniversarea de 5 ani, poți câștiga un pachet promoțional ”Vorbește lumea”

06 Iulie 2020, 08:06


	CONCURS-FULGER. La aniversarea de 5 ani, poți câștiga un pachet promoțional ”Vorbește lumea”
Citeste mai mult despre: aniversare, concurs,
Autor: Gabriela Boerescu

Pe 13 iulie, emisiunea ”Vorbește lumea” de la PRO TV sărbătorește 5 ani de emisie. Cu această ocazie, poți demostra că ești un telespectator fidel al show-ului și să câștigi premii demne de un fan adevărat.

Concursul-fulger ”Vorbește lumea” se va desfășura luni, pe 13 iulie, între orele 10.30 și 13.00, pe pagina de Facebook ”Vorbește lumea”.

Tot ce trebuie să faci este să urmărești, în direct, emisiunea ”Vorbește lumea” - ediția aniversară de cinci ani, care va fi difuzată între orele 10.30 și 13.00. În acest interval, pe pagina de Facebook vor fi postate 5 întrebări legate de ceea ce se întâmplă în emisiune.

Fanii adevărați trebuie să răspundă corect la cel puțin o întrebare dintre cele cinci. Vor câștiga cei care răspund primii la întrebare.

Cele 5 premii constau în pachete promoționale ”Vorbește lumea”, alcătuite dintr-un tricou, o cană și un pop socket branduit cu marca ”Vorbește lumea”.

Desemnarea câștigătorilor se va face în aceeași zi, pe pagina de Facebook a emisiunii, în privat, dar și prin intermediul unui articol, publicat pe site-ul oficial al emisiunii, vorbestelumea.protv.ro.

La concursul-fulger pot participa toți fanii cu vârsta mai mare de 16 ani, aflați pe teritoriul României. 

Vezi REGULAMENTUL AICI

Ediția specială aniversară din 13 iulie a emisiunii ”Vorbește lumea” va fi difuzată, în direct, ca de obicei, la PRO TV, dar și pe pagina de Facebook Vorbește lumea și pe canalul YouTube. 


Câștigătorii Concursului-fulger ”Vorbește lumea” sunt:

1) Mariana-Cornelia Pată-Albă

2) Andreea Motoianu

3) Andra Voiculeț

4) Gabriela-Zamfira Băjenaru

5) Elena Mirabela Popa


FULLSCREEN
CONCURS-FULGER. La aniversarea de 5 ani, poți câștiga un pachet promoțional ”Vorbește lumea”
  • /


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies