• PRO TV
  • Colaborare surpriză: Edward Sanda și Lidia Buble lansează „Vintage”

Colaborare surpriză: Edward Sanda și Lidia Buble lansează „Vintage”

Colaborare surpriză: Edward Sanda și Lidia Buble lansează „Vintage”

Edward Sanda și Lidia Buble au pregătit fanilor o surpriză și colaborează pentru prima oară! Cei doi lansează „Vintage”, o declarație de dragoste spusă pe note muzicale.

Desprins parcă dintr-un film romantic, videoclipul piesei a fost filmat în regia lui Ionuț Trandafir într-un cadru de poveste la Palatul Mogoșoaia. Deși cuvântul „vintage” reprezenta stilul și caracteristicile unei ere trecute, are un farmec aparte, și spune o poveste. Piesa este o suită de metafore prin care doi oameni își exprimă iubirea, o frumoasă promisiune a unor îndrăgostiți, că se vor iubi și peste ani și ani, la bătrânețe, atunci când dragostea lor va fi... Vintage. Piesa este compusă în studiourile Famous Production, de către Sandor Biro, producător muzical cunoscut pentru piese de succes precum „Dansează amândoi”(Nicole Cherry), „Ce are ea” (Delia), Tu (Lidia Buble) și multe altele.

„Colaborarea cu Lidia mi-am dorit-o dintotdeauna. «Vintage» vorbește despre felul în care se completează sufletele pereche, despre dragostea sinceră și eternă. Cred că această piesă reflectă povestea fiecărui om care iubește și sper că vă veți regăsi în ea”, declară Edward Sanda.

„Acum doi ani, mi-am dorit prima oară să colaborez cu Edward Sanda, însă n-a fost să fie. De atunci, am crescut amândoi și am creat foarte multă muzică. Acum deschidem luna îndrăgostiților cu o piesă „Vintage”, dar mai actuală ca niciodată”, adaugă Lidia Buble.  

Vezi și: Lidia Buble, lacrimi pentru mama

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni