• PRO TV
  • Cleopatra Stratan se studiază peste hotare. Artista apare într-un manual de limba engleză

Cleopatra Stratan se studiază peste hotare. Artista apare într-un manual de limba engleză

Cleopatra Stratan se studiază peste hotare. Artista apare într-un manual de limba engleză

Cleopatra Stratan, fiica de 15 ani a cântărețului Pavel Stratan, apare într-un manual de limba engleză de peste hotare.

Cel care a anunțat că fiica sa a devenit subiect de studiu pentru copii a fost chiar tatăl său, Pavel Stratan, care a postat un mesaj pe contul său de socializare.
Foto: Facebook

Citește și: Ce coincidenta! Uite ce vedeta internationala semana in copilarie cu Cleopatra Stratan

 

”Cleopatra Stratan se studiază in manualul de limba engleză al Belgiei. Bravo Cleopatra! Si multumiri Janinei Ticu pentru informatie!”.

Născută pe 6 octombrie 2002, Cleopatra Stratan a intrat în istorie ca cel mai tânăr artist care a înregistrat un succes comercial notabil.

Micuţa Cleopatra a intrat în Cartea Recordurilor Guinness la şase categorii, încă de la vârsta de trei ani. Meritul i-a fost răsplătit pentru „cel mai tânăr talent care are propriul album", lansat oficial în cinci ţări: Japonia, Taiwan, Korea, Spania şi Mexic. Cleopatra mai este „cel mai tânăr interpret care a avut un hit şase săptămâni pe primul loc la nivel naţional", „cel mai tânăr artist care a primit onorariu de 10.000 euro pentru o singură piesă", dar şi „cel mai tânăr artist care a primit trei premii". 

Pe 22 august 2006, atunci când avea doar trei ani și jumătate, Cleopatra Stratan a susținut un concert pentru promovarea albumului de debut, "La vârsta de trei ani". Micuța artistă a interpretat LIVE pe scena Teatrului Nottara din București 28 de melodii, în fața unei săli arhipline. Timp de aproape două ore, micuța a cantat acompaniată de tatăl său și de trupa Millenium din Chișinău.

În 2009, Cleopatra a mai scos două albume, șapte videoclipuri, dar şi o păpuşă care îi poartă numele. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni