• PRO TV
  • Cleopatra Stratan, schimbare de look la început de an. Cum au reacționat fanii cântăreței

Cleopatra Stratan, schimbare de look la început de an. Cum au reacționat fanii cântăreței

Cleopatra Stratan, schimbare de look la început de an. Cum au reacționat fanii cântăreței

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Tânăra în vârstă de 18 ani este urmărită de aprope 300.000 de oameni doar pe Instagram, iar orice apariție a ei în public nu trece neobservată. 

În ultima vreme, Cleopatra și-a surprins fanii cu aparițiile sale elegante pe rețelele sociale. Artista s-a pozat pentru diverse reviste, iar admiratorii s-au întrecut în comentarii de apreciere privind ținutele și look-ul ei. 


Recent însă fanii n-au fost deloc încântați de ultima schimbare pe care a făcut-o Cleopatra. Moldoveanca s-a tuns mai scurt, lăsându-și breton. Imediat după ședința de la salon, interpreta și-a făcut un selfie, stârnind un val de comentarii. 

”Tu ești frumușică!! Dar îți stă mult mai bine fără breton!”, ”Nu e reușită schimbarea, parcă ai vreo 30”,”Tu ești foarte frumoasă, dar cu breton îți stă groaznic”, ”Îmi placea mai mult cum a fost înainte. Sper că îți crește repede părul...”, au fost doar o parte din reacțiile negative.  

După zeci de mesaje în care fanii i-au criticat gestul, iubitul Cleopatrei, Edward Sanda i-a scris un comentariu de încurajare: ”Iubirea mea, ție îți stă bine oricum pentru că ești cea mai frumoasă și unică!”, iar artista i-a răspuns: ”Mulțumesc, dragostea mea!”. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de artiști din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de aproape doi ani, iar acum se gândesc la căsătorie.


 Sursă foto/Instagram: cleopatrastratan

Vezi și: Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni