• PRO TV
  • Claudia Pavel, Kamara, Giani Kirita, Lia Bugnar si Ionut Atodiresei isi inving fricile impreuna la Fort Boyard

Claudia Pavel, Kamara, Giani Kirita, Lia Bugnar si Ionut Atodiresei isi inving fricile impreuna la Fort Boyard

Claudia Pavel, Kamara, Giani Kirita, Lia Bugnar si Ionut Atodiresei isi inving fricile impreuna la Fort Boyard

Adrenalina, suspans, umor, situatii limita, tensiune, dar mai ales presiune sunt trairile pe care telespectatorii le vor simti in curand la Fort Boyard! Paul Ipate si Octavian Strunila, gazdele celui mai intens show, sunt pregatiti sa ii intampine in fort pe Claudia Pavel, Kamara, Giani Kirita, Lia Bugnar si Ionut Atodiresei.

Cei cinci formeaza o noua echipa pregatita sa faca fata aventurilor si sa treaca prin obstacolele puse in calea lor de batranul Perre Fouras, cel ce are ca unic scop sa apere comoara fortului si sa ii impiedice sa obtina cheile necesare deschideri camerei comorilor. 

Claudia Pavel este pregatita sa le arate tuturor si latura sa puternica: „.Am acceptat provocarea Fort Boyard din prima secunda din care mi s-a propus pentru ca eram cel mai mare fan al emisiunii, cand eram mica. Nu am stat pe ganduri! Este o ocazie unica pentru o asemenea experienta si sunt fericita ca am zis DA!”.

„Pentru mine Fort Boyard reprezinta o aventura pe care as repeta-o cat de des s-ar ivi ocazia! Visam sa ma joc in acest fort plin de povesti si cu o istorie bogata, inca de acum multi ani. M-am bucurat sa am aceasta sansa si mi-a placut enorm sa imi testez limitele.”, a declarat Kamara plin de bucurie. 

„Am acceptat provocarea Fort Boyard pentru ca este ceva unic in viata unui om, iar mie imi plac provocarile de acest gen. Nu am putut refuza o asemenea aventura!”, a declarat Giani Kirita entuziasmat.

Actrita Lia Bugnar a marturisit: „Dat fiind ca habar n-aveam de existenta acestei emisiuni (intre timp am aflat ca e foarte veche si ca a avut dintotdeauna foarte multi telespectatori in toata lumea), dat fiind ca nu ma uit la televizor indeobste, dat fiind ca genul de celebritate pe care ti-o aduce televiziunea nu e neaparat genul de celebritate care vinde si bilete la teatru, recunosc ca singurul motiv pentru care am venit a fost un om drag mie. Asa ca, atunci cand a venit propunerea si am auzit ca e si el, n-am mai stat pe ganduri, nici n-am prea intrebat ce si cum si am zis DA. Abia dup-aia m-am dezmeticit si am inteles ca e cu serpi, cu catarat, cu scufundat, cu mancat ciudatenii. Aia e, am zis. Inseamna ca trebuie sa fac asta. Si am facut-o. Si a fost misto.”

„Am acceptat provocarea Fort Boyard pentru ca imi plac provocarile, adrenalina, aventura si sunt o persoana competitiva. Nu am putut spune nu unei astfel de sanse, care mi-a dat ocazia sa imi testez anduranta”, a spus Ionut Atodiresei incantat.

In curand, Paul Ipate si Octavian Strunila le vor face cunostinta telespectatorilor cu personajele legendare ale fortului si ii vor purta in mijlocul oceanului pentru a le arata cum s-au descurcat vedetele din Romania in fortul plin surprize si obstacole. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni