• PRO TV
  • Claudia Pavel, ipostază provocatoare în costum de baie. Rar o vedem pe artistă pozând așa

Claudia Pavel, ipostază provocatoare în costum de baie. Rar o vedem pe artistă pozând așa

Claudia Pavel, ipostază provocatoare în costum de baie. Rar o vedem pe artistă pozând așa

Claudia Pavel, ex Cream, a făcut furori pe rețelele de socializare după ce a postat câteva fotografii din vacanța din Dubai.

Artista se bucură de soare și plajă în însoritul Dubai, alături de sora și fiul ei, Noah. Bruneta a postat o fotografie dintr-o piscină infinity, care nu a putut să treacă neobservată de fani.

Claudia Pavel (37 de ani) postează rar fotografii în costum de baie, însă atunci când o face fanii nu mai contenesc cu laudele. Superba bruneta s-a pozat în piscină, într-un costum de baie extrem de decupat, care i-a pus în valoare trupul fără cusur. 

“Wooow!”, “Cât de sexy poți fi!”, “Ești o frumusețe!”, “Superbă!”, “Burj Khalifa e nimic în comparație cu tine”, “Sexy!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de admiratorii vedetei. 

Claudia Pavel a petrecut Revelionul în Dubai cu fiul Noah și sora ei. Băiatul îi seamănă leit artistei și i-a moștenit și talentul muzical. Noah (9 ani) și-a făcut debutul în muzică la doar 6 ani. Cei doi au înregistrat mai multe melodii împreună. 

Claudia este implicată de câțiva ani într-un proiect de suflet. Este vorba despre Academia Micilor Artişti. Aici cei mici participă la ateliere de muzică, percuție, dezvoltare personală pe ritm și muzică şi improvizație.

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Ne dăm în cărți

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni