• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Claudia Pavel, dezvăluiri despre viața personală. „Niciodată n-am visat la ziua nunții”

Claudia Pavel, dezvăluiri despre viața personală. „Niciodată n-am visat la ziua nunții”

Claudia Pavel a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, unde a răspuns la un interviu plin de sinceritate despre viața personală. 

Când crezi că este bine să te așezi la casa ta? 

Păi eu m-am așezat la casa mea când am rămas gravidă cu băiețelul meu. Cred că nu există un termen. Fiecare are drumul lui în viață, carma lui, destinul lui. Eu, de exemplu, mi-am dorit pentru prima oară un copil exact cu câteva luni înainte să se nască fiul meu. Până atunci am fost convinsă că eu voi fi genul de carieristă care va înfia. 

Ai fost vreodată presată de cei din jurul tău, de părinți, bunici: „Claudia, căsătorește-te!”?

Nu, nu, părinții mei sunt exact opusul. Lucrul pe care l-am auzit mereu de la mama a fost: „Mamă, tu să te duci la școală, să ai cariera ta, să fii pe picioarele tale. Când ai vrut să închizi ușa mamă, o închizi”. Eu cam în stilul ăsta am fost crescută. (...)În momentul în care ai un copil, tu ca femeie trebuie să fii 100% sigură că poți să-l crești singură. 

Niciodată n-am visat la ziua nunții. Încă nu visez. Nu cred că este nimic în neregulă. Fiecare vine pe lumea asta cu un scop, cu o menire. Este ok să nu faci copii, este ok să nu te măriți. Este în regulă să faci ceea ce te face pe tine fericit. 

În momentul de față ai o relație? 

În momentul de față sunt liberă, așa cum voi fi întotdeauna. Cred în iubire, dar nu are nicio legătură cu lipsirea de libertate.

Ce nu i-ai ierta iubitului tău niciodată? Infidelitatea?

Depinde de context. În momentul în care ai o familie...Eu am regula unui lucru bun. Băi, omul ăla trebuie să aibă măcar un singur lucru bun. Dacă lucrul acela mă împlinește pe mine și omul este ok din anumite puncte de vedere, este posibil să iert anumite lucruri, dar asta spun acum când nu sunt îndrăgostită. În momentul în care te îndrăgostești, lucrurile se schimbă, pentru că e pasiunea și iei foc. Am învățat din experiența mea de până la 37 de ani ca niciodată să nu spun niciodată.

Vezi interviul integral în materialul video de mai sus. 


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni