• PRO TV
  • Ciprian Marica, intr-un scandal fara precedent: "Ma simt hartuit". Ce s-a intamplat de fapt in incidentul atacantului cu paparazzii

Ciprian Marica, intr-un scandal fara precedent: "Ma simt hartuit". Ce s-a intamplat de fapt in incidentul atacantului cu paparazzii

Ciprian Marica, intr-un scandal fara precedent: "Ma simt hartuit". Ce s-a intamplat de fapt in incidentul atacantului cu paparazzii

"La Maruta" este integral pe voyo.ro.

Atacantul echipei nationale Ciprian Marica a ajuns la sectia de politie dupa ce a atacat un paparazzo cancan.ro, pe care l-a lovit si i-a luat camera de luat vederi.

Fotbalistul s-a ales cu o plangere la Politie pentru talharie si a fost nevoit sa se prezinte la sectia unde a fost reclamat pentru a da explicatii fata de incident.

"Ma sacaia, nu ma lasa in pace si am vrut sa scap de el printr-un gest. S-a speriat si a lasat camera acolo, eu am luat-o acasa, dar i-am adus-o a doua zi", a declarat Marica in fata politistilor.

La momentul incidentului, paparzzii reusisera sa-l surprinda pe fotbalist la intrarea in cladirea in care locuieste Ilinca Vandici, fosta iubita a lui Ciprian. Initial, fotbalistul a salutat fotografii, insa ar fi coborat nervos dupa 10 minute si i-ar fi agresat pe fotografi, au sustinut acestia in emisiunea "La Maruta".

Pe de alta parte, Ciprian se apara spunand ca se simte hartuit si ca ambii fotografi l-ar fi insultat si s-ar fi comportat agresiv fata de el. Atacantul a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care prezinta punctul sau de vedere asupra intregii situatii care s-a creat. De asemenea, el a tinut si o conferinta de presa pentru a-si explica gestul.

AICI POTI CITI MESAJUL PUBLICAT DE CIPRIAN MARICA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni