• PRO TV
  • Cine sunt vedetele din România care fac bani din cazări pe Litoral

Cine sunt vedetele din România care fac bani din cazări pe Litoral

Cine sunt vedetele din România care fac bani din cazări pe Litoral

Deși au meserii de bază destul de bănoase, unei afaceri pe Litoral nu spune nimeni „Nu”. Cine sunt vedetele din România care abia au așteptat redeschiderea sezonului estival.

Vara este profitabilă pentru vedetele din România, chiar dacă până acum nu au avut prea multă activitate. Artiști și oameni influenți din țară îi așteaptă cu brațele deschise pe românii care își fac vacanța de vară pe plaiuri autohtone.

Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu are șase apartamente în Mamaia Nord, pe care le închiriază în regim hotelier pentru suma de 100 de euro pe noapte, negociabil. Apartamentele sunt noi și se află în același imobil. Sunt complet utilate și echipate pentru a găzdui familii de până la 5 persoane.

Toate au bucătărie completă, frigider, mașină de spălat, fier de călcat, feon, internet gratuit, aer condiționat, TV. Sunt apartamente de tip studio, deci garsoniere mari, de 46 metri pătrați. Balconul e și el mare, de 8 metri pătrați. E gândit ca o terasă, ca turiștii să poată bea cafeaua în liniște sau chiar să ia masa pe terasă. Apartamentele sunt noi-nouțe, curate și elegante și au fost inaugurate abia săptămâna trecută”, ne-a spus Mihai Trăistariu. 

Cele 6 apartamente sunt o investiție de succes pe care Trăistariu a făcut-o în urmă cu câteva luni. Un dezvoltator imobiliar i le-a cedat în schimbul unui teren pe care artistul îl deținea la mare, iar el a acceptat „deal-ul”.

Bobby Păunescu

Fostul soț al lui Alice Peneacă administrează un business de succes cu apartamente de lux în stațiunea Mamaia. Caelia Residence e un ansamblu de locuințe exclusiviste, aflat chiar pe plajă. Apartamentele de aici nu sunt pentru oricine și se vând cu sute de mii de euro. Sunt disponibile și de închiriat, pe perioada verii, la tarife de câteva mii de euro pe lună.

FOTO: UCT Media

Conform fanatik.ro, în acest complex rezidențial deține un apartament luxos și Ciprian Marica. Fostul fotbalist român a și investit o sumă importantă într-o afacere direct pe plajă. Marica a concesionat plaja din fața complexului de apartamente.

Citește și: Mohammad Murad, despre sezonul estival în era Covid-19: „Nu ne așteptăm la profit vara asta”

Gică Hagi

Legendarul fotbalist român are de ani buni Hotelul Iaki din Mamaia, care acum a fost serios afectat de pandemia de coronavirus. În 2017, Hagi a vrut să vândă stabilimentul, pentru a investi mai mult în echipa de fotbal Viitorul Constanța. Afacerea nu s-a concretizat, așa că s-a văzut nevoit să înfrunte și criza financiară din primăvara acestui an.

FOTO: Hotel Iaki Facebook

O noapte de cazare la hotelul lui Hagi costă de la 970 de lei, pentru o cameră dublă cu pat matrimonial și mic dejun inclus.

Ovidiu Komornyik

Artistul de 51 de ani a investit, în 2015, într-un loc de cazare luxos în Vama Veche. La ieșirea din sat, spre granița cu Bulgaria, Casa OK by Ovo își așteaptă oaspeții și în această vară cu 18 camere duble și 3 apartamente. 

FOTO: Casa OK by Ovo

Prețul cazării este 550 de lei/noapte, pentru o cameră dublă, și 750 de lei pe noapte, pentru un apartament. Prețurile sunt valabile până la 1 septembrie, urmând să scadă după această dată.

Alexandru Arșinel 

Actorul de 81 de ani are o vilă în stațiunea 2 Mai. Fiindcă vara și-o petrece la casa de vacanță de la Sinaia, Alexandru Arșinel închiriază proprietatea de la mare, cu totul, în sezonul estival, scrie Click!

FOTO: booking.com

Întreaga vilă, cu 3 dormitoare, se poat închiria cotra sumei de 5.000 – 5.100 de lei, însă abia în septembrie, fiindcă acum e ocupată în fiecare zi de vară.

Vezi și VIDEO: Cum evoluează prețurile pe piața imobiliară post-pandemie si ce ar trebui să știm înainte de a ne achiziționa un imobil

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni