• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cine este Paulina, cântăreața cu tot mai mult succes pe youtube cu piesa "Fetița de milioane"

Cine este Paulina, cântăreața cu tot mai mult succes pe youtube cu piesa "Fetița de milioane"

Paulina are 24 de ani, este cântăreață și psiholog și a lucat și cu copii cu tulburări ale spectrului autist.  

Crede foarte mult în terapia prin muzică și la Vorbește lumea a interpretat piesa care e tot mai fredonată pe Youtube - Fetița de milioane. 
 
În discuția de la Vobește lumea, Shurubel a menționat și un interviu special pe care l-a dat Paulina pentru vice.ro. Aceasta a povestit:
 
„Acum lumea dă din cap, ca și cum răspunsul meu ar avea un sens, însă mi se pare că e total neconcludent. Nu ai cum să înțelegi muzica doar printr-o înșiruire de cuvinte, cred că trebuie pur și simplu să o asculți. Suntem în 2022, așa că o să zic că muzica mea e non-binary și nu se încadrează în niciun gen. (...) Vreau să fac ceva diferit și tocmai de-asta aleg să nu ader la standarde impuse în industrie”, explică ea, în timp ce confirmă că are multe obiective, dar nu prea vorbește despre ele, pentru că vrea să vină „cu fapte, nu cu vorbe. Dar uite, o să îți zic doar că am în plan să-mi deschid propria mea casă de producție care să promoveze talentele provenite din comunități defavorizate."


 

Paulina a ajuns să facă psihologie după ce a renunțat la Facultatea de Farmacie, din cauză că o deprima foarte tare rigiditatea mediului.
 
„Am luat decizia de a pleca de la facultate foarte pe repede înainte, iar ai mei m-au susținut și au venit tot în aceeași zi să îmi ia bagajele și să mă mute înapoi acasă. (...) Nu am ales domeniul acesta pentru a face pace pe pământ și un bine suprem umanității. Cred că am o înclinație naturală către psihologie și o curiozitate extremă, în special pentru tulburările de personalitate antisocială. Dacă aș continua pe acest domeniu, mi-ar plăcea foarte mult să lucrez cu deținuții. (...) Chiar am și avut ocazia de a lucra cu copilași diagnosticați cu tulburări din spectrul autist prin muzică. Pe viitor mi-ar plăcea să lucrez și cu adulți neurotipici în paradigma asta, poate îmbinând-o și cu elemente din filosofia budistă. Totuși, nu știu dacă vreodată voi alege să fac psihoterapie ca job full time, pentru că în prezent sunt prea imersată în artă."

FOTO: INSTAGRAM PAULINA

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni