• PRO TV
  • Cine este Matei Negrescu, noul-venit din FERMA. De cine s-a îndrăgostit actorul de 31 de ani

Cine este Matei Negrescu, noul-venit din FERMA. De cine s-a îndrăgostit actorul de 31 de ani

Cine este Matei Negrescu, noul-venit din FERMA. De cine s-a îndrăgostit actorul de 31 de ani

Săptămâna aceasta, Matei Negrescu a intrat în FERMA și a reușit să agite din prima seară apele. 

Aseară, Ioana Filimon s-a întors în emisiunea ”FERMA” și nu a venit singură, ci însoțită de actorul și modelul Matei Negrescu. 

Citește și: Pastramă, în criză de gelozie din cauza lui Matei. Îi interzice lui Brigitte să îl bage în seamă pe noul fermier

La 31 de ani, Matei nu are o iubită, dar s-a arătat interesat de Otniela, pe care o consideră o fată naturală, frumoasă fără ajutorul operațiilor estetice, declarându-se îndrăgostit de ochii ei albaștri. În același timp, Negrescu a fost fascinat de posteriorul colegei sale, Miss România.

La ora actuală, Matei Negrescu lucrează ca actor și model. În anul 2006, acesta a intrat la Facultatea de Arhitectură ”Ion Mincu”, iar în anul trei de facultate a intrat în lumea modelling-ului. Concomitent, Matei a urmat cursuri de actorie, mai întâi în limba engleză, apoi în limba română.

În 2014, a câștigat concursul ”Men's Health Cover Model”, apărând pe coperta primului număr din 2015 al revistei.

Matei a apărut în serialul ”Triplusec” de la PRO TV, dar și într-o mulțime de reclame. Este binecunoscut pentru rolul său din reclama pentru o marcă de iaurturi, unde joacă alături de Alice Peneacă.

Este pasionat de explorări și călătorii de lungă durată. Spre exemplu, Matei se poate lăuda că a parcurs vârful Mytikas, din Grecia, în 13 ore, dus-întors. A mai fost în Jamaica, în Bali a stat două luni de zile, iar Thailanda a vizitat-o de unul singur. Ultima călătorie exotică, înainte de a intra în emisiunea FERMA de la PRO TV, a fost în Sri Lanka, unde a stat o lună de zile. 

Foto: Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni