Cine este Amir Krenzia, co-fondatorul companiei ALKA pe care îl cunoaștem la Șef sub acoperire

Cine este Amir Krenzia, co-fondatorul companiei ALKA pe care îl cunoaștem la Șef sub acoperire

Ediția a 5-a a show-ului Șef sub acoperire ni-l aduce în atenție pe Amir Krenzia, un israelian cu părinți români care a fondat una dintre cele mai importante companii de dulciuri din România. Povestea lui și a familiei sale este impresionantă.

Amir Krenzia provine dintr-o familie de români care au plecat din țară înainte de 1989. Părinții săi s-au stabilit în Israel, unde au deschis o fabrică de textile. După căderea regimului Ceaușescu, familia renegată a decis să se întoarcă în patrie să pună pe picioare o afacere de succes la ea acasă. Așa a luat naștere ALKA, o companie cu peste 700 de angajați și o cifră de afaceri de 140 de milioane de lei.

Amir vorbește limba română foarte bine și se bucură că s-a întors în țară împreună cu tatăl lui. Părintele său, care este co-fondator al companiei pe care el o conduce, s-a stins din viață acum 9 ani. Însă, bătrânul Krenzia are un birou al lui în cadrul sediului central și se bucură în continuare de respectul familiei și al angajaților.

Amir Krenzia este căsătorit și are doi copii deja adulți. Pe lângă conducerea propriei afaceri, adoră să conducă mașini puternice, însă n-o face pe șosea, ci pe circuite de curse autorizate.

Descoperă Șef sub acoperire și pe Facebook!
 

Managerul ALKA a acceptat să intre sub acoperire în propria firmă pentru a descoperi lucrurile pe care le are de îndreptat, dar și angajații care își fac bine treaba. Pentru a nu fi recunoscut, Amir a fost deghizat ca la Hollywood și a beneficiat de o nouă identitate.

De acum va fi Marco Silva, un emigrant portughez căsătorit cu o româncă, venit la ALKA în cadrul unui program de integrare profesională a străinilor. 

Pășind cu încredere, șeful companiei ALKA va lucra în mai multe departamente (HORECA, secția de prăjituri, depozitul central), unde va sesiza problemele companiei și va afla poveștile de viață cutremurătoare ale angajaților. În timpul acestei călătorii se va confrunta și cu riscul de a fi recunoscut de o angajată alături de care a lucrat zi de zi, cu peste 20 de ani în urmă. 

Dacă se va descurca sau o va da în bară vom afla în această seară, 17 octombrie 2019, de la ora 21:30, doar la PRO TV.

Vezi și VIDEO: Șef sub acoperire Ediția 1 - gratuit pe PROTVPlus.ro

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni