• PRO TV
  • Cheeky Monica, in cea mai sumara tinuta de la "MasterChef - Proba celebritatii". Ce surpriza a oferit cand s-a intors cu spatele

Cheeky Monica, in cea mai sumara tinuta de la "MasterChef - Proba celebritatii". Ce surpriza a oferit cand s-a intors cu spatele

Cheeky Monica, in cea mai sumara tinuta de la "MasterChef - Proba celebritatii". Ce surpriza a oferit cand s-a intors cu spatele

A treia saptamana de "MasterChef - Proba celebritatii" le-a adus vedetelor intrate in concurs prima proba in deplasare. Munca in bucatarie s-a incins la propriu, iar starurile au intrat in stare de urgenta si au gatit pentru eroii de la SMURD.

Concurentii au simtit pe pielea lor presiunea competitiei si pentru prima oara au gatit in echipe, au avut de pregatit sute de portii de mancare si au incercat sa le arate Chefilor cine este cel mai bun.


Miscarea la care nu se astepta nimeni. Ce s-a intamplat intre Pacha Man si Cheeky Gabriela


Tensiunea concursului, gatitul contra cronometru, dar si presiunea indusa de Chefi si-au spus cuvantul, asa au aparut si primele conflicte intre concurenti: cate capete, atatea pareri, prin urmare fiecare a incercat sa faca lucrurile asa cum a crezut ca era mai bine, desi atat echipa rosie, cat si cea albastra au avut cate un lider care trebuia sa se impuna.


A stat tot timpul cu ochelari negri de soare. Ce incerca Octavian Strunila sa ascunda de ochii tuturor
 

Sefii au fost Alex Dima, respectiv Cheeky Monica. In timp ce corespondentul ProTV a parut foarte stapan pe situatie, Monica a pierdut fraiele propriei echipe, astfel ca majoritatea concurentilor s-au simtit, pe rand, lideri. Cu toate acestea, tanara crede ca s-a descurcat bine, desi a recunoscut: "Nimeni nu m-a luat in serios. Sper ca ma descurc, dar sunt sefa. Asta e important".



Ca la fiecare aparitie alaturi de sora ei, Gabriela, Cheeky Monica nu s-a dezmintit nici de aceasta data si a ales o tinuta care a facut deliciul publicului mai mult decat preparatele ei. Jeansii minusculi ai Monicai nu aveau cum sa treaca neobservati: 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni