• PRO TV
  • Cesima Nechifor risca totul in finala Romanii au talent

Cesima Nechifor risca totul in finala Romanii au talent

Cesima Nechifor risca totul in finala Romanii au talent

In 2015, o accidentare urata o scotea definitiv din arena gimnasticii de performanta. A gasit puterea de a continua, iar la Romanii au talent a facut spectacol cu numerele sale de dans. Cesima Nechifor evolueaza vineri in marea finala cu emotii colosale: „Accidentarea poate recidiva in orice moment”.

Cesima Nechifor si-a dorit intotdeauna sa danseze, iar la varsta de sapte ani a luat primul ei contact cu baletul. Intalnirea a fost scurta, fiindca instructoarea i-a sugerat sa incerce gimnastica ritmica, datorita mobilitatii ei iesite din comun. S-a dus intr-o zi, de proba, la CSM Ploiesti si nu a mai vrut sa plece de acolo. Fata care visase de mica sa devina balerina si-a gasit echilibrul si fericirea in gimnastica ritmica. 

Insa, in 2015, cariera ei s-a risipit din cauza unei accidentari cumplite in timpul pregatirilor pentru un concurs esential. „Ma antrenam intens pentru Campionatul National si am tras foarte mult de mine. Am cedat si am cazut, pur si simplu, si m-am accidentat foarte tare la genunchi. Am concurat accidentata, desi medicii mi-au spus sa ma opresc”, ne-a marturisit Cesima.

Incidentul, care a scos-o din lupta pentru medalii in cea mai prolifica perioada a unui sportiv, a urmarit-o si la Romanii au talent. Cesima a evoluat in preselectii si in semifinala cu amenintarea unei noi accidentari. „Da, rotula poate sa se deplaseze in orice moment, iar atunci piciorul mi se blocheaza complet. Daca se intampla asta, trebuie neaparat sa aplic bandaj si sa-l tin strans. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi daca s-ar intampla in timpul finalei, fiindca nu am o solutie”, ne-a spus, impietrita, tanara finalista Romanii au talent.

Chiar daca e constienta de riscurile la care se supune, Cesima continua sa danseze fiindca nu poate sa abandoneze ceea ce face atat de bine. Nu se gandeste sa renunte niciodata la pasiunea vietii ei, deoarece nu s-ar impaca niciodata cu sentimentul inutilitatii. „Nu pot sa stau degeaba, trebuie sa fac ceva care are legatura cu dansul, pasiunea vietii mele. De aceea, incerc sa nu ma incarc negativ prea mult si sa pun acest risc pe plan secund”, marturiseste Cesima, care are de indeplinit un vis nobil. 

Reusita ei depinde de evolutia din finala Romanii au talent si de telespectatorii PRO TV, pe care se bazeaza in ultimul act al competitiei. 

„Imi doresc sa castig Romanii au talent in acest an pentru a-mi deschide o scoala de dans. Eu, cand am facut trecerea de la gimnastica ritmica la dans, nu am avut unde sa ma antrenez. Am facut totul pe cont propriu. Nu exista o scoala in Ploiesti, asa ca imi doresc sa deschid eu una, pentru ca stiu ca sunt multe fete ca mine, cu talente inca nedescoperite”, ne-a spus Cesima.

Daca va place Cesima si considerati ca ea merita trofeul Romanii au talent, nu ezitati sa o votati!

Show-ul preferat al romanilor e disponibil gratuit si pe protvplus.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni