• PRO TV
  • Cele mai sexy gemene din wrestling, show total pe covorul roșu. Cu cine s-a sărutat fosta iubită a lui John Cena

Cele mai sexy gemene din wrestling, show total pe covorul roșu. Cu cine s-a sărutat fosta iubită a lui John Cena

Cele mai sexy gemene din wrestling, show total pe covorul roșu. Cu cine s-a sărutat fosta iubită a lui John Cena

La soare te poți uita, dar la gemenele Bella ba :) Cele mai celebre surori din istoria westlingului au apărut la Teen Choice Awards ținute strălucitoare, menite să atragă toate pivirile asupra lor.

După ce au făcut furori atâția ani în ring, acum gemenele Bella fac senzație pe covorul roșu. Brie și Nikki Bella au reușit să atragă atenția atât cu ținutele super sexy, dar și cu show-ul din fața camerelor de filmat.

Nikki Bella a ales un outfit din două piese, care i-a lăsat abdomenul la vedere, iar Brie a optat pentru o rochie sexy lila.

Nikki, care fost cuplată cu legenda wrestlingului John Cena, și-a arătat afectiunea față de iubitul ei actual, Artem Chigvintsev, un dansator profesionist, cu care a făcut pereche la o emisiune concurs. Cei doi s-au sărutat de față cu toți paparazzii. Apoi surorile au mimat, de dragul camerelor de filmat, câteva mișcări de luptă.

Pentru un look mai apetisant, Nikki Brie și-a făcut o operație de mărire a sânilor, despre care s-a declarat încântată. "Am plătit 6500 de dolari pentru acești copilași și sunt atât de mândră de ei", a declarat Nikki pentru hollywoodlife.com.

Chiar dacă a făcut carieră în wrestling, Nikki Bella a jucat și fotbal la nivel profesionat până a renunțat în liceu, din cauza unei accidentări grave la picior.

Sora sa, Brie Bella este căsătorită cu  Daniel Bryan din aprilie 2014. 

Înainte să ajungă celebre în lumea wrestlingului, cele două surori au lucrat ca modele și și-au încercat norocul și în lumea filmului. Dezamăgite de atâtea refuzuri la Hollywood, cele două au mers la o audiție pentru un concurs de wrestling, iar producătorii au văzut că au potențial. 

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni