• PRO TV
  • Cele mai lungi picioare, in cele mai sexy sandale :) Vedeta care a facut senzatie pe strada intr-o tinuta ultra sexy

Cele mai lungi picioare, in cele mai sexy sandale :) Vedeta care a facut senzatie pe strada intr-o tinuta ultra sexy

Cele mai lungi picioare, in cele mai sexy sandale :) Vedeta care a facut senzatie pe strada intr-o tinuta ultra sexy

Iubita "ocazionala" a lui Justin Bieber, Hailey Baldwin, a reusit sa fie in centrul atentiei la o petrecere VIP data de rapperul Snoop Dogg, pe care il asteptam in continuare in comuna Bogata din Maramures :)

Hailey Baldwin, care la inceputul anului aparea in ipostaze tandre alaturi de Justin Bieber pe Instagram, dar care nu are o relatie "exclusiva" cu artistul, a facut furori la un party exclusivit.

Tanarul model in varsta de 19 ani a atras toate privirile cu outfitul sau ultra sexy. Hailey si-a pus in valoare picioarele sale interminabile purtand o pereche de jeansi scurti si niste sandale foarte sexy.

Hailey Baldwin si-a definitivat look-ul cu o jacheta tip bomber si un chocker negru la gat. 

Fiica lui Stephen Baldwin, care de curand a fost onorata de Victoria's Secret cu titlul de "cea mai sexy vedeta in bikini", a capatat din ce in ce mai multa popularitate. Faptul ca tatal ei a fost un actor cunoscut i-a facut intrarea in showbiz, iar acum fizicul impresionant o ajuta din ce in ce mai mult in cariera.

Hailey face parte din cercul de prieteni ai lui Kendall Jenner. Blonda cu trup perfect si-a dorit pana nu demult sa devina dansatoare profesionista, insa vazand ca nu se poate lauda decat cu o aparitie in videoclipul unei trupe din Statele Unite, s-a reorientat catre o cariera in moda.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni