• PRO TV
  • Cea mai sexy rusoaică a anului 2020. Este o actriță celebră cu peste 1 milion de fani pe Instagram

Cea mai sexy rusoaică a anului 2020. Este o actriță celebră cu peste 1 milion de fani pe Instagram

Cea mai sexy rusoaică a anului 2020. Este o actriță celebră cu peste 1 milion de fani pe Instagram

La prima vedere, Lyubov Aksyonova este o fată obișnuită, cu trăsături de copilă, care nu atrage imediat atenția trecătorilor. Cu toate acestea, actrița în vârstă de 30 de ani s-a situat pe primul loc în topul celor mai sexy femei din Rusia, în anul 2020. 

Clasamentul a fost realizat de revista pentru bărbați Maxim, conform voturilor cititorilor și a unui juriu. Popularitatea tinerei se datorează atât aspectului fizic, cât și celebrității cinematografice. În zece ani de activitate profesională, actrița a reușit performanța de a se filma în aproape 40 de filme. 

Lyubov (Liuba), Aksyonova este foarte activă pe rețelele sociale și îi ține la curent pe cei peste 1 milion de fani cu toate evenimentele importante din viața ei. Dacă în revistele de modă și cele pentru bărbați ea pozează foarte sexy, în postările de pe Instagram preferă să apară de multe ori fără machiaj și în ținute lejere. 
 


Actrița a pozat pentru branduri celebre, printre care unul de lenjerie intimă (Intimissimi) și a apărut în reviste precum Vogue și Cosmopolitan. (vezi galeria foto)
 

Lyubov Aksyonova le-a întrecut, de data aceasta, pe celebrele Vera Brejneva și Irina Shayk, care s-au  situat pe locurile 2, respectiv 4, în topul celor mai sexy femei din Rusia în 2020. 


Sursă foto: maximonline.ru, Instagram im_lyubovaksenova

Vezi și: Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”










 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni