• PRO TV
  • Cea mai romantică imagine publicată vreodată de Bianca Drăgușanu! Cum s-a pozat alături de soț

Cea mai romantică imagine publicată vreodată de Bianca Drăgușanu! Cum s-a pozat alături de soț

Cea mai romantică imagine publicată vreodată de Bianca Drăgușanu! Cum s-a pozat alături de soț

Bianca Drăgușanu a avut parte de o “luna de miere” de vis, iar dovadă stau imaginile postate de vedetă pe Instagram. Bianca a petrecut că o diva de la Hollywood, pe yachturi de lux, în cele mai tari cluburi din Italia, pe plaje superbe și în locuri cu peisaje care îți taie respirația.

Cea mai recenta imagine postată din vacanță este poate și cea mai romantică publicată vreodată de vedetă. Bianca Drăgușanu apare în brațele lui Alex Bodi, la apus de soare, pe Insula Capri. În zare se vede cerul care parcă a luat foc, apa mării și casele de pe insulă. Însă cei doi nu par că bagă de seamă ce se petrece în jurul lor, sorbându-se din priviri :)

“Binecuvântată” și “iubită”  – așa se simte Bianca Drăgușanu, daca e să ne luam după descrierea imaginii.

În ultimele doua săptămâni, Bianca Drăgușanu a făcut parade de costume de baie pe Instagram, a pozat pe yachturi de lux, a mers în cluburi de fițe și s-a bucurat de toată atenția soțului său. 

Bianca și Alex Bodi s-au căsătorit în urmă cu aproape două săptămâni. Evenimentul a fost organizat în mare secret, cei doi s-au prezentat la starea civilă cu emoții mari.

Bianca a purtat o rochie albă, cu corset din dantelă, și-a lăsat părul liber și a ales un buchet de trandafiri roz și mov.

Bianca se află la cea de-a doua căsătorie, după căsnicia cu Victor Slav, iar alex Bodi a mai fost căsătorit de două ori și are două fetițe, una trăiește în Germania și cealaltă în Spania, cu mamele lor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni