• Emisiuni
  • MasterChef
  • Ce va face Dilly Chilly după ce a părăsit MasterChef: "Este parte din viață mea"

Ce va face Dilly Chilly după ce a părăsit MasterChef: "Este parte din viață mea"

Ce va face Dilly Chilly după ce a părăsit MasterChef: "Este parte din viață mea"

Dilly Chilly a fost eliminată de la MasterChef.

Energica și pozitiva Dilly Chilly a oferit un interviu pentru PROTV, în care a povestit despre proiectele sale următoare, dar și despre marea sa dragoste.

Fosta concurență a mărturisit care a fost experiența trăită în cel mai tare show de cooking din România, dar și ce proiecte va avea în viitorul apropiat. 

VIDEO Dilly Chilly, despre sărutul pasional cu Ionuț Mărieș de la MasterChef  

"În această competiție am vrut să mă regăsesc cu terapia gătitului, care mi-a adus liniște sufletească aici la MasterChef. Voi continua să gătesc! Eu mai fac preparate și pentru copiii nevoiași, bătrânii din azil chiar am aflat că se poate găti și pentru căței. 

Voi continua cu voluntariatul, o să merg în Videle unde am un proiect și voi găti pentru copiii nevoiași. De asemenea, fac voluntariat și cu copilașii orbi. Eu fac voluntariat de aproximativ 10 ani. Am fost și în străinătate, în Brazilia unde am fost voluntar la o școală de copii, ca profesoară de sport.

Vezi continuarea în materialul video de mai jos:

Dilly Chilly a ieșit pe locul 8 la MasterChef, iar la finalul ediției, când a fost eliminată, s-a sărutat cu Ionuț Mărieș. Momentul a stârnit multe semne întrebare, dar Dilly Chilly a dezvăluit la "Vorbește lumea" că ei doi sunt doar prieteni foarte buni.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni