• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ce tradiții de Revelion au vedetele din România. Ce obișnuiesc să facă de Anul Nou CRBL, Lora, Horia Brenciu, dar alți artiști

Ce tradiții de Revelion au vedetele din România. Ce obișnuiesc să facă de Anul Nou CRBL, Lora, Horia Brenciu, dar alți artiști

Oamenii din toate țările lumii au diverse obiceriuri pe care le respectă în noaptea dintre ani. Una dintre superstiții, în care cred și unele celebrități din România, spune că trebuie să ai bani în buzunar atunci când ceasul indică ora 00:00. 

Reporterul emisiunii Vorbește lumea a întrebat mai multe vedete din România despre tradițiile pe care le respectă de Revelion. Iată care au fost răspunsurile lor: 

Horia Brenciu: „Tradiția mea este să îmbrățișez pe toată lumea în noaptea de Revelion. Chiar dacă vin mai târziu acasă, după concerte, îi trezesc pe cei mici, pe cei mari, îi pup pe toți și le spun: Anul acesta va fi și mai bun!”

Emilia Dorobanțu: „Atunci când sunt alături de familie, nu ratez să mă îmbrățișez cu fiecare în parte, să mănânc 12 boabe de struguri, pește, și să ciocnesc un pahar de șampanie.”

Lora: „De Revelion muncesc, nu ratez scena. Am grijă să pășesc pe ea”. 

Steliana Sima: „Am ceva roșu pe mine cu care să fiu îmbrăcată, obligatoriu. Și nu ratez să nu am bani în portofel, euro, lei și dolari. 


Vezi ce spun CRBL, Ruby, Sofia Vicoveanca, Matilda Pascal Cojocărița, dar și alte vedete din România în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni