• PRO TV
  • Ce spune Ștefan Iancu despre parcursul lui George Piștereanu în competiția Ferma. Orășeni vs săteni

Ce spune Ștefan Iancu despre parcursul lui George Piștereanu în competiția Ferma. Orășeni vs săteni

În episodul 17 al emisiunii Ferma. În Plus, Vali Bărbulescu i-a avut ca invitați pe Anisia Gafton și pe Ștefan Iancu, coleg de platou în serialul ”Vlad”, dar și prieten cu George Piștereanu. 

Cei trei au discutat despre ultimele evenimente petrecute în emisiunea Ferma.Orășeni vs săteni, dar și despre comportamentul lui Piștereanu în acest concurs. 

Inițial, Ștefan a povestit când l-a cunoscut pentru prima dată pe George și cum au devenit prieteni. 

Trupa mea, la un festival din Bacău, l-a avut ca trainer pe George și acolo l-am cunoscut prima dată. Și ne punea să facem chestii pe-acolo, noi ne chinuiam, transpiram, dar el se amuza. Apoi ne-am văzut la filmări și acolo ne-am apropiat (...) Din toată echipa, eu cu George ne înțelegem cel mai bine”, a menționat actorul. 

Vorbind despre comportamentul lui Piștereanu în Fermă, Ștefan a spus că el se poartă firesc, așa cum este și în realitate. ”Știi ce-mi place la el. Mi se pare că se vede chestia asta și aici (nr.în concurs). La el ce e în gușă, e și în căpușă. E pe lista cu oamenii care au coloană vertebrală. Eu de asta l-am apreciat tot timpul”, a mărturisit Ștefan. 

Vezi mai multe în materialul video de mai sus. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni