• Emisiuni
  • Lecții de viață
  • Ce se intampla cand copiii descopera secretele parintilor. Doua surori au avut parte de surpriza vietii lor

Ce se intampla cand copiii descopera secretele parintilor. Doua surori au avut parte de surpriza vietii lor

Ce se intampla cand copiii descopera secretele parintilor. Doua surori au avut parte de surpriza vietii lor

Catalina si Adrian sunt doi soti care au o familie aparent normala si fericita. Au impreuna doua fete: Sara (17) si Lili(15). Cei doi au o afacere cu haine pe care le vand in micul lor magazin, afacere preluata de la Maria, mama Catalinei. Adrian lucreaza si calatoreste foarte mult, ramanand in sarcina Catalinei sa se ocupe de casa si de fete. 

Lili sufera de diabet si este dependenta de insulina. Sara, sora mai mare, a preluat o parte din responsabilitatea parintilor ei si are tot timpul grija ca sora ei mai mica sa nu manance ce nu trebuie si mai ales are grija sa-i administreze insulina la timp.

Tot echilibrul familiei incepe sa se clatine in momentul in care Sara isi da seama ca parintii lor au tot felul de secrete si le ascund lucruri. Sara il vede pe tatal ei la o cafenea in ziua in care acesta spune ca e la Buzau. El recunoaste ca a venit mai devreme, dar ca a stat in oras, cu masina in service, toata ziua. Mai tarziu Sara afla ca de fapt nu a fost niciodata la mecanic si ii marturiseste mamei ei aceste lucruri, insa Catalina nu o ia in serios.

Sara se hotaraste sa-l urmareasca si il vede pe tatal ei alaturi de o femeie. Ii povesteste totul Catalinei, insa mama nici de aceasta data nu o ia in serios, spunindu-i ca o cunoaste pe femeia despre care vorbeste si ca este doar o partenera de afaceri. Intre timp ale minciuni ies la iveala. Sara afla ca Adrian nici nu mai face parte din afacerea familiei si coplesita de toate acestea se muta la bunica ei.

Intr-o seara lui Lili i se face rau si parintii o duc de urgenta la spital. Bunica Maria vie sa fie alaturi de nepoata insa Sara este de negasit pana a doua zi diminata, deoarece isi petrecuse noaptea cu iubitul ei, Bogdan. In momentul in care Sara ajunge la spital o vede pe mama ei sarutindu-se cu Petru.

Din acest moment marele secret al familei Nicolae nu mai poate fi pastrat. Sara afla ca de fapt cei doi parinti sunt despartiti de 7 ani, fiecare fiind implicat intr-o alta relatie dar au incerat sa pastreze aparentele unei famlii fericite de dragul fetelor si mai ales al mezinei bolava de diabet. Sara incepe sa inteleaga si sa se obisnuiassca cu noua formula de organizare din viata familei ei, hotarind cu totii sa o mai menajeze o perioaa pe Lili, pana cand aceasta va fi pregatita sa accepte adevarul. 

Vezi mai multe in materialul video de mai sus!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni