Ce previziuni face astrologul Cristina Demetrescu pentru următoarea perioadă?

Astrologul Cristina Demetrescu a venit la Vorbește lumea și a discutat despre modul în care planetele ne influențează în această perioadă

"Ce a fost mai rău în 2022 începe să se termine. Ne desprindem de niște aspecte greoaie, am fost puși în niște situații critice. (....) Vom trece în Săgetător, ceea ce înseamnă că se află anumite lucruri, nu pentru a fi judecați, ci pentru a fi salvați. (....) Toate zodiile trebuie să fie atente cu mașina, când conduc, pentru că Marte retrograd cam agită drumurile."

BERBEC - "Trebuie să fie atent la comunicare, pentru că Marte Retrograd este pe casa comunicării, atenție la gafe, atenție la lucruri care îl pot trăda, trebuie să fie foarte atent când transmite o informație sau când citește o informație, să nu fie rău intenționat, s-ar putea să rănească fără să vrea. Atenție când conduce și chiar și când parchează. "

TAURI - "Atenție la bani- și cei împrumutați, și cei investiți. E mai bine să economisiți în această perioadă."

GEMENI - "Ei îl au pe Marte pentru foarte mult timp pe zodia lor și mai ales acum, e retrograd, trebuie să fie atenți ce spun, ce vorbesc, stau puțin ca pe o bombă cu ceas, dacă îl agiți foarte mult pe Geamăn e posibil să explodeze într-un fel sau altul. Dacă un Geamăn simte că nu are chef să facă anumite lucuri și nu are energie, de preferat e să se încarce energetic și să își facă un program, să urmeze o listă. Altfel, această planetă face lucrurile să scape de sub control. Atenție la viteză, există risc mai mare de accidente pentru toate zodiile."

Vedeți în VIDEO-ul alăturat ce spune astrologul în legătură cu fiecare zodie în parte

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni