• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ce mesaj a transmis Șaorma de la Masked Singer în platoul "Vorbește lumea"? Tu ghicești cine e?

Ce mesaj a transmis Șaorma de la Masked Singer în platoul "Vorbește lumea"? Tu ghicești cine e?

Joi, 7 octombrie, un alt personaj simpatic al emisiunii Masked Singer a sosit în platoul Vorbește lumea. Iată ce indicii a oferit Șaorma. 

Emisiunea Masked Singer continuă, iar misterul din jurul costumelor rămâne încă nedeslușit. Detectivii iscusiți se întrec în a ghici cine se ascunde în spatele măștilor atent create, iar concurenții îi induc în eroare cu indicii care mai de care mai nestrușnice. Joi, Șaorma a sosit la Vorbește lumea, însă nici Adela, nici colegii ei de emisiune, nu și-au putut da seama cine interpreteză personajul. 

Așa cum se întâmplă de fiecare dată, personajul Masked Singer nu a sosit neînsoțit, ci a fost păzit îndeaproape de doi bodyguarzi.

"Dragă Adela, dragi băieți, știu că lumea se întreabă cine s-ar putea ascunde sub această mască delicioasă, cu de toate. Nu pot să vă spun încă, dar vă dau un indiciu care să vă ajute să ajungeți la mine. De-a lungul timpului, rețetele prin care m-am făcut cunoscută au ajuns pe papilele gustative a milioane de români, iar pentru asta am fost premiată în fiecare an, în fiecare zi, în fiecare minut", a fost indiciul pe care Adela l-a primit din partea măștii, prin intermediul unei scrisori. 

Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan vor căuta indicii, vor pune cap la cap informații și vor încerca să demaște cât mai multe vedete, în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Ce rămâne de făcut? Să fiți cu ochii pe noul sezon și să intrați în pielea detectivilor în fiecare ediție pentru a descoperi cine se află în spatele măștilor.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni