• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ce mesaj a transmis Pinguinul de la Masked Singer în platoul Vorbește lumea? Tu ghicești cine este? 

Ce mesaj a transmis Pinguinul de la Masked Singer în platoul Vorbește lumea? Tu ghicești cine este? 

Prezentatorii emisiunii Vorbește lumea au fost vizitați de Pinguinul de la "Masked Singer", iar telespectatorii și cei din platou au primit noi indicii despre persoana care s-ar putea ascunde în spatele costumului. 

Masked Singer continuă joi, de la ora 21:30, cu un nou episod plin de mister. Unul dintre personajele emisiunii a trecut pragul de la Vorbește lumea și a oferit noi indicii.

"Presa vuiește zilnic despre familia mea, averea mea, iar eu am un nume pe care trebuie să îl apăr și o voi face cu orice preț. Sunt o mamă pinguin care a învățat să lupte ca o fiară pentru puii ei. Nimic nu este mai important pentru mine decât fericirea lor. Am cunoscut succesul de tânără prin performanțele mele", au fost indiciile pe care le-au primit cei prezenți. 

Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan vor căuta indicii, vor pune cap la cap informații și vor încerca să demaște cât mai multe vedete, în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Ce rămâne de făcut? Să fiți cu ochii pe noul sezon și să intrați în pielea detectivilor în fiecare ediție pentru a descoperi cine se află în spatele măștilor. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni