• PRO TV
  • Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița Andreei Antonescu! Vezi dacă Sienna seamănă cu mama ei

Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița Andreei Antonescu! Vezi dacă Sienna seamănă cu mama ei

Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița Andreei Antonescu! Vezi dacă Sienna seamănă cu mama ei

Andreea Antonescu e preocupată de carieră, dar vrea să fie și o mamă de nota 10. Artista încearcă să se împartă pe cât se poate între concerte și fetita ei, care a împlinit deja 8 ani.

Andreea Antonescu pare că a trecut peste divorţul de bărbatul cu care are o minunăţie de fetiţă și zâmbește în toate situațiile. Mai ales că a găsit o nouă iubire, pe Stefan Manolache, alături de care formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minunea mea,cea care imi da intotdeauna putere si ma implineste pe deplin, @sienna_spak !❤️ • • #AndreeaAntonescu #motherdaughter #magic #loveyou #christmas #christmasdecor

O postare distribuită de Andreea Antonescu (@andreeaantonescu) pe


Relația cu iubitul a făcut-o fericită din nou, mai ales că fiica artistei se înţelege de minune cu noul partener al mamei sale. În același timp, Sienna are o legătură foarte bună în continuare cu tatăl său, Traian Spak, iar de sărbători micuţa va fi alături de acesta. Andreea a declarat că micuța o sa fie însoțită de mama și fratele ei, dar că ea va rămâne în țară. Asta în condițiile în care, în perioada când încă încerca să păstreze relația cu Traian Spak, făcea "naveta" România America foarte des. 

PE PRO TV PLUS VEZI UN INTERVIU SPECIAL CU ANDREEA ANTONESCU:




FOTO: INSTAGRAM

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni