• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ce job a avut Horia Brenciu înainte de a deveni celebru: A fost primul serviciu plătit pe care l-am avut și a fost foarte greu

Ce job a avut Horia Brenciu înainte de a deveni celebru: A fost primul serviciu plătit pe care l-am avut și a fost foarte greu

Invitat pe platoul de la Vorbește Lumea, Horia Brenciu a interpretat noua sa piesa, "Dacă ai ști", în colaborare cu Theo Rose, și a purtat o discuție interesantă cu prezentatorii emisiunii.

Întrebat despre ce și-a dorit să facă atunci când era mic, Horia Brenciu a dezvăluit că nu s-a gândit din start să fie cântăreț, iar primul său job a fost unul cu totul diferit - cel de curier.

"La mine au fost mai multe schimbări. Primul meu job a fost de curier, la 18 ani. Eram cu plicul prin Brașov și alergam să duc...a fost primul serivicu plătit ce care l-am avut și a fost foarte greu pentru că mă muștruluia șeful zilnic, pentru că nu am dus când trebuie plicul. Dar pe parcursul vieții mele s-au schimbat foarte mult lucrurile, pentru că am crezut că voi fi prezentator pentru toată viață mea. Și după aceea când am văzut că muzica de fapt este prima și cea mai frumoasă iubire a mea, mi-am zis că trebuie să îmbrățișez muzica (...)".

De asemenea, cântărețul a vorbit și despre noua sa piesa, Dacă ai ști, în colaborare cu Theo Rose, pe care a interpretat-o la finalul emisiunii, precum și despre concertul pe care îl va avea la Sala Palatului pe 25 și 26 noiembrie. Mai mult, Horia Brenciu nu a scăpat nici de întrebările lui Shurubel.

Vezi întregul interviu în materialul video de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni