• PRO TV
  • Ce face Macaulay Culkin când la tv rulează filmul Singur acasă

Ce face Macaulay Culkin când la tv rulează filmul Singur acasă

Ce face Macaulay Culkin când la tv rulează filmul Singur acasă

Sezonul Macaulay Culkin e aici și o sumedenie de familii din România, dar nu numai, așteaptă Crăciunul ca să vadă filmul Singur acasă. Dar ce planuri are actorul care a devenit celebru după apariția peliculei.

Filmul care a devenit tradiție de Crăciun va fi prezentat la televiziunile din SUA pentru a 29-a oară. În România, pelicula va rula la PRO TV pentru al 14-lea an în apropierea Crăciunului. Pe 8 decembrie 2018, de la ora 20:00, fanii înfocați ai filmului au întâlnire cu actorii din Singur acasă la postul lor preferat.

Macaulay Culkin (38 de ani) a mărturisit că se uită frecvent la filmul care l-a făcut celebru, când acesta rulează la televizor. Actorul a dezvăluit în emisiunea lui Jimmy Fallon – The Tonight Show – că a tolerat acest lucru iubitelor lui, de-a lungul anilor, deși el știe toate replicile pe dinafară.

„Da, am tolerat asta. Dar în cele mai multe din cazuri rostesc replicile cu glas scăzut: Păstrează restul, animal mizerabil. Da, fac orice ca să mențin flacăra aprinsă”, a spus actorul, care este foarte popular în această perioadă a anului datorită acestui film.

Vrea să-și schimbe prenumele

Macaulay Culkin e foarte nemuțumit de cel de-al doilea său prenume, Carson, pe care vrea să și-l schimbe. A făcut anunțul în mod oficial pe site-ul lui, unde i-a provocat pe fani să aleagă un prenume nou pentru el. Actorul le-a dat și câteva variante, de unde fanii săi pot alege: Macaulay Culkin (da, acesta să fie cel de-al doilea prenume), Star Week, Kieran, TheMcRibsIsBack și Publicity Stunt. 

Culkin spune că își va schimba pe bune prenumele din buletin în urma voturilor exprimate de fanii săi. Actorul va anunța prenumele câștigător în Ajunul Crăciunului, însă vă putem spune că varianta Macaulay Culkin conduce, până acum, detașat.

„Astfel, voi fi Macaulay Macaulay Culkin Culkin. Dacă cineva întreabă la aeroport: Scuzați-mă, sunteți Macaulay Culkin? Le voi spune: Macaulay Culkin e prenumele meu”, a spus actorul. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni