• PRO TV
  • Ce a spus soția lui Jorge când l-a văzut în cadă cu Miss România. Concurentul de la FERMA spune tot

Ce a spus soția lui Jorge când l-a văzut în cadă cu Miss România. Concurentul de la FERMA spune tot

Ce a spus soția lui Jorge când l-a văzut în cadă cu Miss România. Concurentul de la FERMA spune tot

Jorge a părăsit FERMA joi seară, iar vineri a povestit într-un live pe Facebook oferit fanilor emisiunii detalii picante din perioada în care s-a aflat în focurile show-ului.  

Tot răul spre bine pentru Jorge, care nu regretă că a pierdut duelul de joi seară cu Silviu Țolu. Cântărețul s-a reunit cu soția și cu cei trei copii ai săi, eveniment trăit la intensitate maximă. După ce a părăsit FERMA, Jorge a explicat într-un interviu realizat live pe pagina de Facebook a emisiunii cum a ajuns să fie luat peste picior de ceilalți concurenți, de ce s-a certat cu Claudia Pavel, cum a fost pentru el experiența FERMA și ce a spus soția lui, Ramona, când l-a văzut în cadă cu Ioana Filimon.

„Eu cred că toată lumea a conștientă că în acele camere și mai ales în baia respectivă erau patru camere de luat vederi. Trebuie să fii nebun să crezi că noi încercam să facem ceva acolo, având în vedere că eram și cu slipii pe noi și în costume de baie. Eu și cu Ioana, împreună cu soția mea și cu iubitul ei și cu o gașcă mare, am făcut Crăciunul împreună acum doi sau trei ani. Ne-am văzut de mai multe ori de atunci, soția mea se știe cu Ioana, noi suntem prieteni. Noi am făcut, pur și simplu, for fun. Chiar ne-am distrat”, a spus Jorge, live, pe pagina de Facebook a emisiunii.

 

Mai devreme, în emisiunea lui Măruță, Jorge a declarat că soția lui s-a amuzat tare când l-a văzut în cadă cu fosta Miss România.

Ea a râs foarte mult la faza asta. Noi ne-am distrat acolo, ne-am simțit bine. Foartă drăguță, Ioana. S-o luăm acasă, mi-a zis”, a mai spus artistul.

Eliminat la duel de Silviu Țolu, Jorge spune că a simțit o eliberare când a părăsit FERMA. A avut mult de furcă în show cu unii dintre concurenți, care nu l-au simpatizat pentru că, spune el, au văzut că e harnic și o posibilă amenințare pentru ei. Însă, cel mai virulent conflict l-a avut cu Claudia Pavel, care i-a aruncat mai multe cuvinte de ocară.

„Eu nu am știut exact cum este Claudia ca om, știu doar că ea a copilărit cu soția mea. Eu n-am cunoscut-o, n-am avut ocazia. Suntem colegi de breaslă, dar n-am avut așa o relație apropiată (...) După ce am intrat în Fermă, pentru că ea era răcită, și mereu să văita și nu se implica deloc în lucrurile pe care le făceam în Fermă, am lăsat-o în pace, n-am zis nimic, că era normal să lăsăm fata să-și revină. Însă în a 4-a, a 5-a zi, când am văzut că ea nu lucrează, dar bagă fitile, am zis: Stai puțin, dar noi suntem proștii tăi?

Ea atunci s-a supărat. Noi nu sunem sclavii nimănui. Noi suntem aici, fiecare muncește, te implici, nu stai așa și te vaiți că ești răcită. După aia, seara, faci abdomene cu băieții (...) A deranjat-o chestia asta și atunci am devent Diavolul, bolnav psihic, Georgeta, femeie. A mai zis multe. O să fac un slogan cu asta”, a spus Jorge.

Cântărețul mărturisește că a învățat multe din experiența avută la FERMA, iar cel mai important lucru e că s-a descoperit pe sine. „FERMA a fost una dintre cele mai tari experiențe de viață. Cred că am stat cât a trebuit pentru binele meu și al familiei mele”, a spus Jorge.

FERMA continuă și săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, doar la PRO TV.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni