• PRO TV
  • Ce a învățat Andra de la copiii ei, în izolare: „Sunt foarte optimiști și responsabili”

Ce a învățat Andra de la copiii ei, în izolare: „Sunt foarte optimiști și responsabili”

Ce a învățat Andra de la copiii ei, în izolare: „Sunt foarte optimiști și responsabili”

Fără concerte și cu apariții televizate de la distanță, Andra are timp berechet pentru copiii ei. Artista a încercat de toate în izolare și a învățat lucruri importante de la David și Eva.

Andrei îi lipsesc concertele și fanii, pe care abia așteaptă să-i strângă în brațe când restricțiile impuse de autorități vor fi ridicate. Însă, izolarea la domiciliu a fost o perioadă potrivită pentru a petrece timpul pe care și l-a dorit alături de copiii ei. Andra mărturisește că a învățat multe lucruri de la Eva și David.

Am învățat multe jocuri de la copiii mei, unele pe covor, ca să zic așa, altele pe tabletă. Am încercat și rețete noi, am încercat să fac și pâine.... așa că am avut ceva activități interesante. M-am bucurat de timpul petrecut acasă pentru că de mult timp voiam să îmi reorganizez lucrurile în dulapuri, să sortez, să donez. Am avut acum ocazia. Copiii au sortat jucării”, mărturisește Andra pentru PROTV.RO. 

Jurata emisiunii Românii au talent spune că, în ciuda vârstei lor, David și Eva înțeleg ce se întâmplă în jurul lor și reușesc, adesea, să ridice moralul familiei Măruță.

Ei sunt foarte optimiști și responsabili. În primul rând, mă trezesc cu ei zâmbitori, plini de chef de joacă. Deja simt că va fi o zi frumoasă. În al doilea rând, ei nu se plâng, așa că de ce aș face-o eu? Ne bucurăm că suntem împreună în aceste clipe dificile, timpul trece frumos când ne jucăm, vorbim, ne uităm la filme, mereu împreună”, mai spune Andra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra) on

Andra: „Virusul nu va dispărea peste noapte”

Artista crede că românii trebuie să fie responsabili și după ridicarea restricțiilor, măsură care ar putea să nu intre în vigoare la 15 mai. Andra mărturisește că nu se grăbește să iasă din casă, deși îi lipsesc concertele și fanii. 

Nu ne grăbim nicăieri, avem ce face și acasă, iar în grădina noastră ne putem bucura de soare, putem face un picnic. Așa că nu aș spune că mă grăbesc să fac ceva special când se ridică restricțiile, mai ales că virusul nu va dispărea peste noapte, chiar dacă e soare afară. Când va fi sigur să ne întâlnim cu toții, aș vrea să ne strângem cu cei dragi și să sărbătorim asta. Și, desigur, abia aștept să am din nou un concert. Mi-e dor să fiu pe scenă, să îmi salut fanii, să fac poze cu ei”, mai spune Andra.

Însă, primii oameni pe care îi va lua în brațe când acest lucru va fi posibil sunt „părinții, socrii, frații și cumnații, nepoții mei, prieteni mulți, colegii de trupă și echipa mea de la Andra Records”. 

Citește șiAndra a donat 20.000 de Euro spitalului "Matei Balș": "Mă rog să devenim mai puternici după această încercare cruntă"

Fotografii: PRO TV/@andra

Vezi și VIDEO: Andra, pregătită pentru #unzeceperfect

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni