• PRO TV
  • Catrinel Sandu a zburat la Dansez pentru tine! Vezi cum a dansat flamenco alaturi de Ionut Ionescu

Catrinel Sandu a zburat la Dansez pentru tine! Vezi cum a dansat flamenco alaturi de Ionut Ionescu

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Catrinel Sandu a zburat la Dansez pentru tine!</span> Vezi cum a dansat flamenco alaturi de Ionut Ionescu

Catrinel Sandu si-a facut o intrare in platou foarte spectaculoasa la dansul flamenco.

Despre Catrinel ai fi zis ca zboara prin platoul Dansez pentru tine, urmand ca dupa aceea sa faca alaturi de partenerul ei un dans foarte pasional.

In final, echipa formata din Catrinel si Ionut s-a clasat pe locul al doilea, castigand premiul de 20.000 de euro. Cei doi au oferit de-a lungul competitiei un model de daruire si omenie, Catrinel devenind o adevarat sora mai mare pentru Ionut, cel care nu a cunoscut niciodata pana acum iubirea unei familii adevarate.

Ionut a domonstrat ca este un om care nu a uitat ajutorul primit intr-un moment de cumpana si care, din preaplinul sufletului sau larg doreste sa ajute casa de copii care l-a “adoptat” si pe el.

La randul ei, partenera sa, Catrinel, a muncit pana la epuizare si nici macar problemele de la picior nu au impiedicat-o sa danseze ca o adevarata profesionista. Chiar daca operatia de la glezna este iminenta, Catrinel este foarte fericita ca a putut duce la bun sfarsit aceasta competitie care a reusit sa-i aduca lui Ionut locul al doilea si 20.000 de euro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni