• PRO TV
  • Cât de periculos e coronavirusul? Selly, mesaj pentru fani: „Ar fi mult mai înțelept să stăm în casă”

Cât de periculos e coronavirusul? Selly, mesaj pentru fani: „Ar fi mult mai înțelept să stăm în casă”

Cât de periculos e coronavirusul? Selly, mesaj pentru fani: „Ar fi mult mai înțelept să stăm în casă”

Pandemia de coronavirus a creat panică pe glob, iar vedetele din întreaga lume au început să le transmită mesaje fanilor, pentru a încetini răspândirea virusului.

Zilele trecute, Selly a filmat un vlog pe care l-a postat pe YouTube și care a strâns rapid aproape 500.000 de vizualizări, prin care a încercat să le ofere internauților câteva informații utile despre coronavirus.

„Treaba asta cu coronavirus e destul de serioasă și consider că e de datoria mea să fac un video serios în care să vorbesc cu voi despre asta, pentru că suntem în punctul în care fiecare dintre noi poate să fie responsabil ca să poată să încetinească răspândirea virusului. E o treabă serioasă. Ăsta nu e un video în care îmi spun eu vreo părere despre coronavirus, ci doar vreau să vă spun niște informații utile, date de autorități. Cel mai important e să luăm toată treaba asta despre coronavirus în serios, dar să nu ne panicăm. Ar fi mult mai înțelept să stăm în casă în perioada asta și să nu ieșim decât dacă e vreo urgență. Nu v-aș recomanda să ieșiți în locuri aglomerate, eu stau în casă”, a spus Selly.

Vezi și: Ce înseamnă contactul apropiat al unei persoane infectate cu Covid-19. Cum ne putem feri de coronavirus

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni