• PRO TV
  • Cat de mult a slabit Mariah Carey dupa ce si-a micsorat stomacul

Cat de mult a slabit Mariah Carey dupa ce si-a micsorat stomacul

Cat de mult a slabit Mariah Carey dupa ce si-a micsorat stomacul

Mariah Carey a decis sa isi micsoreze stomacul in toamna anului 2017. 

Vedeta le-a dezvaluit fanilor noua sa silueta la Golden Globes, unde a optat sa imbrace o rochie neagra, mulata, tip sirena. Semnata Dolce&Gabbana, tinuta i-a pus perfect in evidenta noua infatisare, iar artista a fost in centru atentiei.

 

#GoldenGlobes #TIMESUP

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on


Vedeta a radiat de fericire la acest eveniment, mai ales ca si-a facut aparitia la bratul dansatorului Bryan Tanaka, cel cu care se iubeste inca din noiembrie 2016 si care este cu 13 ani mai tanar decat ea. Cei doi pareau mai indragostiti ca niciodata si nu s-au sfiit sa flirteze in fata tuturor fotografilor.


Mariah continua sa atraga atentia paparazzilor chiar si atunci cand nu participa la evenimente elegante. Vedeta a fost surprinsa in New York, iar tinuta ei a atras imediat atentia fotografilor. In ciuda faptului ca ca se innoptase, artista nu a renuntat la ochelarii de soare. Nu au lipsit din peisaj nici bijuteriile masive, cu diamante.

Radianta si cu o noua silueta, Mariah nu a parut deranjata de prezenta paparazzilor. Artista a zambit larg in fata aparatelor de fotografiat, semn ca este mandra de modul in care arata acum. 

Sursa FOTO: Splash News

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni