Cât de compatibili suntem cu partenerul nostru în funcție de cifra destinului

Oana și Adina Timofte, specialiste în numerologie, au fost invitate în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, acolo unde au explicat cum se poate afla cifra destinului și cât de compatibili suntem cu partenerii de viață în funcție de aceasta.

„Este vorba despre evoluția cuplului, în funcție de numărul de destin al fiecărui partener, către ce ne îndreptăm și ce putem stoarce din acea relație”, au spus specialistele.

Ce este și cum se poate afla cifra destinului

În teorie, fiecare cifră are semnificații specifice în numerologie. Cifra 1 este asociată cu liderul, independența și încrederea în sine, în timp ce cifra 2 este legată de cooperare, diplomație și sensibilitate. Cifra 3 este legată de expresivitate, creativitate și optimist, iar cifra 4 este asociată cu munca grea, stabilitatea și responsabilitatea. 

Cifra 5 este legată de aventură, schimbare și libertate, iar cifra 6 este asociată cu armonia, familia și responsabilitatea socială. Cifra 7 este legată de mister, intuiție și spiritualitate, în timp ce cifra 8 este asociată cu succesul, autoritatea și ambia. Cifra 9 înseamnă înțelegere, înțelepciune, toleranță

„Trebuie să scriem data de naștere a fiecărui membru din acel cuplu, vom aduna fiecare cifră până ajungem la un rezultat. Cei de acasă trebuie să ajungă la rezultate cuprinse între cifrele 1 și 9. Până ajungem la 1 și 9 trebuie să adunăm ambele cifre de destin.

Sunt trei tipuri de relații. Relația de tip oglindă, relația destin și relația karmică”, au explicat specilistele în numerologie.

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni