• PRO TV
  • Cât au costat machiajul și coafura lui Meghan Markle în ziua nunții

Cât au costat machiajul și coafura lui Meghan Markle în ziua nunții

Cât au costat machiajul și coafura lui Meghan Markle în ziua nunții

Nunta actriței americane Meghan Markle cu Prințul Harry al Marii Britanii a costat aproximativ 32 de milioane de dolari.

Presa britanică scrie azi că nunta regală de sâmbătă a costat mai mult decât cea a Ducelui și Ducesei de Cambridge, care a avut loc în 2011, estimată atunci la aproximativ 20 de milioane de lire sterline, potrivit The Sun.

Experții de Bridebook, site-ul pentru organizat nunți numarul 1 din Marea Britanie, estimează că nunta regală de sâmbăta ar fi costat în jur de 32 de milioane de lire sterline, cei mai mulți bani fiind alocați pentru securitatea evenimentului. Măsurile sporite de securitate fără precedent vin în contextul nivelului ridicat de amenințări teroriste care au fost înregistrate în ultimii ani la nivel international. 

Experții financiari de la Bridebook au calculat în detaliu câteva dintre aceste costuri. Astfel, ei estimează că aproximativ 90.000 de lire sterline ar fi costat doar trompetele placate cu argint care au anunțat evenimentul, 50.000 de lire sterline a costat tortul, 110.000 de lire au fost cheltuiți pentru flori, 300.000 de lire pentru închirierea spațiului în care a avut loc recepția de după nuntă, 26.000 de lire ar fi costat, se pare, mâncarea pentru cei aproape 3.000 de invitați, 30.000 au costat măsurile de securitate, iar rochia lui Meghan se pare că ar fi costat între 300.000 și 400.000 de dolari. 

Doar machiajul și coafura prințesei se pare că ar fi costat în jur de 10.000 de lire, scrie publicația The Sun. De asemenea, ținut Prințului Harry, un costum fabricat pe comandă de Royal Air Force, a costat în jur de 8.000 de lire.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni