• PRO TV
  • Cât a costat vacanța Andreei Bănică și a lui Jorge în Maldive: “Am vândut un rinichi”

Cât a costat vacanța Andreei Bănică și a lui Jorge în Maldive: “Am vândut un rinichi”

Cât a costat vacanța Andreei Bănică și a lui Jorge în Maldive: “Am vândut un rinichi”

La început de an, Jorge și Andreea Bănică au plecat într-o vacanță exotică alături de partenerii lor, postând zilnic fotografii și clipuri video.

Timp de o săptămână, cele două cupluri s-au relaxat în Maldive, într-un complex de lux, unde o noapte de cazare costă cât salariul unui român pe mai multe luni. Potrivit datelor care se găsesc pe site-ul oficial al complexului, Jorge, Andreea Bănică și partenerii lor au plătit aproximativ 1.000 de euro pentru o noapte de cazare, însă un fan a găsit alte sume, iar de acolo au început glumele în mediul online.

Pe contul de Instagram al lui Jorge, unul dintre internauți a scris că a descoperit pe Google că o noapte de cazare în complexul în care se afla artistul costă 17.000 de lei, adică aproximativ 3.500 de euro!

“Am vândut un rinichi”, a spus amuzat Jorge, iar un alt fan a replicat imediat: “Cred că i-ai vândut pe amândoi”, urmând apoi multe râsete.

Dacă ar fi să ne luăm după ce a scris fanul pe Instagram, ar însemna că Jorge a plătit aproximativ 25.000 de euro pentru tot sejurul, doar pe cazare. Însă informația este eronată, deoarece această sumă se plătește în luna februarie, nu în perioada în care artistul și-a petrecut vacanța.

Astfel, dacă sumele de pe site-ul complexului sunt cele corecte, Jorge a plătit pentru șapte nopți de cazare aproximativ 7.000 de euro.

foto: Instagram Jorge

Vezi și: Locatia exotică în care Jorge își va face de cap

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni