• PRO TV
  • Carmen Serban a parasit "MasterChef - Proba celebritatii", iar juratii au ramas fara mancare la proba in deplasare

Carmen Serban a parasit "MasterChef - Proba celebritatii", iar juratii au ramas fara mancare la proba in deplasare

Carmen Serban a parasit "MasterChef - Proba celebritatii", iar juratii au ramas fara mancare la proba in deplasare

Fructele i-au purtat ghinion lui Carmen Serban marti seara la Pro Tv. Intrata la Testul sub presiune la care, impreuna cu ceilalti ghinionisti, a avut de ghicit cat mai multe tipuri de fructe, Carmen a numit cele mai putine fructe si astfel a parasit competitia, renuntand la sortul MasterChef.

Editia de aseara a fost din nou lider de audienta la nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste  cuprinse intre 18-49 de ani cu 10,7 puncte de rating si 22,3% cota de piata, mai mult decat dublu fata de Antena 1 care s-a plasat pe locul al III-lea, dupa Kanal D, cu 4,2 puncte de rating si 8,8% cota de piata. La nivelul intregului public, emisiunea a fost urmarita in minutul de aur de la 20.37 de aproape 2 milioane de romani.

Prima proba in deplasare i-a adus pe cei ramasi in joc fata in fata cu pompierii SMURD, pentru care vedetele impartite in doua echipe au avut de preagatit cate un meniu complet.

Echipa albastra condusa de Monica Irimia si echipa rosie condusa de Alex Dima au intrat in stare de urgenta in momentul in care juratii au dat startul probei in aer liber. Acest test le-a pus la grea incercare tuturor concurentilor atat talentul culinar, cat si rabdarea, abilitatea de a lucra in echipa, de a-si asculta liderul, dar si stapanirea de sine si calmul atat de necesare in fata unei probe pline de presiune. Vedetele au aflat ce inseamna sa gatesti in scurt timp sute de portii de mancare, au servit la mese si au incercat sa depaseasca orice obstacol.

Laura Cosoi a incercat sa-si pastreze calmul atunci cand a fost pe punctul sa dea gres cu pannacotta si cand, desi era aproape de a termina de umplut cupele, chef Florin a sfatuit-o sa opreasca totul. Elena Lasconi a recunoscut ca e mai greu decat se astepta si ca nu inteleg cum de nu ii iese crema de ciocolata, desi acasa a gatit-o de mii de ori: a avut nevoie de indemanarea si trucurile lui chef Scarlatescu pentru a salva preparatul. Si Monica a intampinat probleme in a se impune ca lider, astfel ca multi coechipieri nu au ascultat-o si au increcat sa se organizeze dupa propriile criterii. Asa se face ca Adrian Daminescu si-a atras critici din partea colegilor de echipa pentru ca a incercat sa faca supa gazpacho fara sa tina cont de indicatiile Monicai, sefa de echipa.




”Am fost aleasa sefa de echipa, dar nimeni nu m-a luat in serios”, s-a plans aceasta. ”Atunci cand te gandesti care sunt responsabilitatile tale, parca nu te mai bucuri asa de mult. Am avut ceva probleme cu Adrian, nu m-a lasat sa-mi indeplinesc rolul asa cum voiam eu”. ”I-am spus Monicai sa fie ea cea care comanda”, a ripostat Adrian. Iar Pacha Man aproape ca si-a iesit din fire de nervi ca echipa sa este dezorganizata: ”E prost ce ni se intampla, imi vine sa arunc cu ele pe jos. Tu realizezi ce ma faci sa fac, cum sa nu ma tensionez, dupa ce ca am intrebat de zece ori cum sa facem, am ajuns sa refacem”, si-a iesit acesta din minti. 

Desi nu i-au scapat nici o secunda din ochi si i-au impins permanent de la spate pentru a termina la timp, juratii Masterchef au avut si laude pentru unii concurenti: ”Elena Lasconi e foarte disciplinata, Jojo intelege foarte bine ce are de facut, iar Alex Dima s-a nacut lider”, i-a laudat chef Scarlatescu. 

Cele doua echipe au reusit sa termine preparatele in timp util pentru a-i servi pe cei de la SMURD, insa au omis faptul ca trebuie sa pastreze cate trei portii si pentru cei trei chefi, pentru jurizare. Proba nu a fost insa lipsita si de momente amuzante, in care concurentii au incercat sa uite de tensiune si sa se simta bine. ”Simtul umorului te slaveaza si imi place ca am avut o echipa plina de umor”, a spus Jojo. Asa se face ca atat pe drumul catre locul unde s-a desfasurat proba, cat si la intoarcere, autocarul cu vedete a vuit de glume si voie buna.



Catalin Josan si-a luat in serios rolul de entertainer si a facut cele mai multe glume, astfel ca juratii MasterChef au ajuns si subiect de bancuri. Mai mult decat atat, acesta a intrat intr-un schimb de replici ironic cu Don Baxter, care a continuat chiar si pe durata probei in deplasare. ”Dupa emisiunea asta mama o sa ma certe, mama fiind fan Josan si Fuego”, a glumit Don Baxter. La finalul probei de la baza SMURD din Constanta vedetele au incins o adevarata hora si au cantat de bucurie, iar pe drumul de intoarcere catre Bucuresti Elena Lasconi a cantat muzica populara, Ckeeky Girls au dansat, iar baietii au facut glume.

Ce echipa a castigat aceasta proba, dar si la ce test urmeaza sa intre echipa invinsa, veti afla in editia ”MasterChef – Proba celebritatii” de saptamana viitoare.   

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni