• PRO TV
  • Carmen Negoiță, despre cearta cu Brigitte de la FERMA: „Mi-a dat un bilet”

Carmen Negoiță, despre cearta cu Brigitte de la FERMA: „Mi-a dat un bilet”

Carmen Negoiță, despre cearta cu Brigitte de la FERMA: „Mi-a dat un bilet”

Fermierii se împuținează, iar lupta se ascute la FERMA. Carmen Negoiță, care tocmai a ratat șansa de a se lupta pentru trofeul de Fermierul Anului, a dezvăluit cum a fost experiența ei.

Carmen Negoiță a fost învinsă de Ioana Filimon, în duelul unu la unu pentru rămânerea în fermă. Privind în urmă, bloggerița de fashion recunoaște că a pierdut pe mâna ei, fiindcă în ultima zi petrecută în mijlocul fermierilor s-a gândit mai mult la cei de acasă. Însă, conflictul pe care l-a avut cu Brigitte a contribuit și el la erodarea dorinței de a merge mai departe. 

După ce a ieșit din fermă, Carmen Negoiță a făcut câteva declarații, special pentru fanii FERMA. Ea a acordat un interviu, LIVE, pe pagina de Facebook a emisiunii, în care a vorbit inclusiv despre relația cu scântei pe care a avut-o cu Brigitte.

„Brigitte ne-a cam luat pe toți la rând, asta este ideea, și la un moment dat am intrat și eu. Ne-am certat de la nimic, nu pot să spun că am fost supărată cu cineva din FERMA. Nici cu Brigitte n-am plecat supărată. I s-a pus pata, la un moment dat, dar cred că toate chestiile astea îi veneau din interior, avea anumite trăiri și era crispată. Într-o zi s-a luat de Remus, am urmat eu, după care a urmat Claudia (...)

Sunt o persoană vulcanică de felul meu, nu neapărat că mă cert, dar nu suport să fiu atacată, mai ales degeaba. Dar am fost destul de împăciuitoare (...)”, a spus Carmen.

Fosta concurentă de la FERMA a dezvăluit că s-a despărțit amical de Brigitte, care a rugat-o să-i facă un serviciu când va ajunge acasă.

„Mi-am analizat comportamentul și-am zis că n-are sens să mă cert cu ea, că oricum n-ajungi la o concluzie, ea o să o țină pe a ei. Ideea e că am plecat de acolo și mi-a dat un bilet, să sun acasă, să-i anunț familia că e bine. Și mi-a scris pe bilet: Iartă-mă că te-am supărat”, s-a confesat Carmen Negoiță.

Carmen Negoiță a mărturisit că experiența de la FERMA a ajutat-o să lege prietenii noi, cu oameni deosebiți. Însă, a recunoscut că nu-i va căuta pe toți după ce emisiunea se va termina.

E adevărat că cu unii am legat prietenii mai frumoase, cu unii sunt pe același nivel de energie, și probabil că o să ieșim și după ce o să iasă ei din fermă, dar cu alții nu. Nu pentru că am ceva, dar pur și simplu ca și nivel energetic, ca și preocupări în viață, ca și discuții, nu suntem pe aceeași lungime de undă”, a dezvăluit Carmen.

Carmen Negoiță a fost vineri dimineață și la Vorbește lumea, unde a oferit și alte detalii despre prezența ei la FERMA și despre concurenții cu care s-a înțeles cel mai bine.

FERMA continuă săptămâna viitoare. Urmărește emisiunea în fiecare zi de marți, miercuri și joi, de la ora 21:30!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni